Refinansiering av kredittkortgjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-11-28         Eminentor
Refinansiering av kredittkortgjeld

Av Ida Eldor

Kredittkortgjeld er for tiden en av de største årsakene til at folk får gjeldsproblemer. Bruk av kredittkort kan virke som en god idé i starten, man får tilbud om drivstoffrabatt, bonuspoeng, cashback, reiseforsikring, og flere fordeler som alle høres veldig flotte ut. Det er dessverre veldig lett å falle i en felle man ikke kommer seg ut av. Kredittkort egner seg best dersom man har små lånebeløp og man kan betale hele den lånte summen ved forfall. Dersom du sliter med tilbakebetaling av kredittkortgjeld kan løsningen være refinansiering av kredittkortgjelden enten i form av et sikret lån i bolig, eller ved hjelp av et forbrukslån.

Å refinansiere kredittkortgjeld vil si at du tar opp ett nytt lån for å betale ned all den utestående gjelden du har. Dette kan gjøres på to måter, enten ved å utvide et eksisterende boliglån, eller ved å ta opp ett nytt forbrukslån.

Bilderesultat for kredittkortgjeld

Ved refinansiering av kredittkortgjeld ved utvidelse av et boliglån, søker du banken om å få et større boliglån, noe som ofte er gunstig fordi jo mer du låner desto lavere rente vil det ofte være mulig å få. Dette er dermed en veldig smart måte å refinansiere kredittkortgjeld på, dersom du kan øke terminbeløpet for en periode, slik at du fort får nedbetalt det ekstra lånet. Det er dessverre ikke alle som vil ha anledning til denne typen refinansiering av kredittkortgjeld, enten på grunn av inntekt eller andre omstendigheter.

Dersom du ikke har mulighet til å refinansiere kredittkortgjelden i et sikret boliglån vil det nest beste alternativet være å søke om forbrukslån. De fleste kredittkort vil ha effektiv rente som ligger på mellom 20%-30% men den kan også være betydelig mye høyere, da rentene på kredittkort ofte er veldig kostbare i lengden.

Refinansiering av kredittkortgjelden i et forbrukslån kan dermed være en smart løsning, ettersom det kan føre til at en får et lån med lavere rente enn den man har på kredittkortet. På den annen side kan forbrukslån ha høye renter dersom man låner lave beløp, så dersom lånebeløpet ditt vil ligge på under 50 000 kr er det mulig at kredittkortet ditt vil ha bedre lånevilkår enn et forbrukslån.

 

Det er viktig å merke seg at refinansiering av kredittkortgjeld ikke vil slette noe av gjelden, men det kan føre til lavere renter, gebyrer, og det vil også kunne gi økt oversikt ettersom du kun vil ha et større lån å forholde deg til.

 Bilderesultat for yoga

For at du skal få et forbrukslån med de beste betingelsene og lavest mulig rente er det viktig å sammenligne de ulike bankene, og dette gjør du ved å søke lån hos flere banker, noe som enklest kan gjøres gjennom en låneformidler som Eminentor. Hos oss kan du søke om å få refinansiere kredittkortgjelden din til et forbrukslån, og våre tjenester er gratis og uforpliktende. Det kan hjelpe deg med å få bedre oversikt over din gjeld, samt at det kan føre til en lavere rente, og dermed bedre betalingsvilkår i lengden.

 

Hos Eminentor sender vi dine opplysninger til forskjellige tilbydere av forbrukslån, slik at du raskest mulig kan få se dine muligheter til refinansiering av kredittkortgjeld, noe som gjør det lettere for deg å sammenligne ulike tilbud. Du vil dermed få en bedre oversikt over forskjellige tilbydere, deres betingelser og rentevilkår, og vil spare tid på at det er vi som sammenligner forskjellige forbrukslån for deg.

 

Søk forbrukslån via Eminentor og få bedre råd.

 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.