Lav rente på forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-10-23         Eminentor
Lav rente på forbrukslån


Hva som er den beste renten når det kommer til forbrukslån er et godt spørsmål. Man kan si at den over tid vil variere på grunn av konkurranse mellom bankene som gir ut forbrukslån, men de siste årene har den gått nedover og det er lite som tilsier at den ikke kommer til å senkes ytterligere de neste årene. Som et eksempel kan vi se på hvor lave rentekostnadene på forbrukslån er i Sverige. Der gir bankene forbrukslån som har under 4 prosent i rentekostnader noe som gjør denne typen lån mindre skummelt og langt billigere å ha. Grunnen til at det er lavere rentekostnader hos svenske banker er at det i Sverige har vært konkurranse mellom bankene i lengre tid enn det har i Norge, samtidig som bankene har en policy om at de vil vite hva slags formål lånet har for kundene sine. 

Det er god grunn til å tro at forbrukslån i Norge vil gå samme veien som det har gjort i nabolandet vårt, og om det gjør det er det kun snakk om fordeler for deg som eventuelt har forbrukslån og ønsker å refinansiere disse i fremtiden. Det samme gjelder for de som ønsker å ta opp forbrukslån når renta har gått ned, nettopp fordi lånet blir billigere å betjene.


Sammenlign banktilbudene


Allerede i dag er den laveste renta lavere enn den var for tre år siden, så om du har gamle forbrukslån som du ikke har refinansiert på noen år, anbefales det virkelig at du søker om å få refinansiert disse for å senke de månedlige utgiftene dine. Er du heldig kan du ikke bare spare hundrelapper, men tusenlapper hver måned. 

Hvordan du på best og enklest mulig måte kan skaffe deg så lav rente som mulig på det gamle lånet ditt/de gamle lånene dine er enklere enn du kanskje tror. Det eneste du trenger å gjøre er å søke refinansiering hos en lånemegler. En lånemegler har samarbeidsavtaler med flere banker og videreformidler din søknad til alle disse, slik at du slipper å manuelt søke fra bank til bank. Du tar en snarvei uten ulemper, noe som sparer deg for tid og penger.

Når bankene har behandlet din søknad vil de enten gi deg et tilbud eller gi deg avslag. Bankene som gir deg tilbud på søknaden din vil du enkelt kunne sammenligne, slik at du kan rette deg mot det banktilbudet som gir deg lavest rentekostnader. Bankene gir deg tilbud basert på mengden du ønsker å refinansiere, samtidig som de vurderer din evne til å betjene og tilbakebetale lånet ved å se på din økonomiske situasjon. 

Alt i alt er det ingenting å tape på å søke refinansiering hos en låneformidler. Alle søknader er uforpliktende og du betaler ikke formidleren et eneste øre for tjenesten - det er derfor den kalles en kostnadsfri sammenligningstjeneste. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.