Refinansiering av smålån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-10-17         Refinansiering
Refinansiering av smålån


Det er slettes ikke uvanlig i dagens samfunn å ha smålån, og mengden personer som tar opp et slikt lån øker. Et smålån kan også kalles et forbrukslån eller et lån uten sikkerhet. Grunnen til at det kalles lån uten sikkerhet er at man ikke stiller eiendeler/eiendom som sikkerhet ved lånet. Dvs. at banken ikke har en direkte garanti for at de kommer til å få tilbake pengene de har lånt ut, noe som gjenspeiles i den til tider høye rentekostnaden. 

Renta settes spesielt høyt når beløpet som lånes er under 40-50 000 kroner, og i noen tilfeller kan den bli høyere enn renta man får på et kredittkort. Grunnen til dette er at banken ikke egentlig ser for seg at de kommer til å tjene så mye på å låne ut mindre summer, så de setter renta høyt slik at personen som låner må betale mer til banken for lånet den lille perioden man har det. Refinansiering av gamle smålån


Har man et flere gamle smålån og muligens diverse kredittkort med forskjellige summer utestående som du ikke har rukket å betale tilbake er sjansen stor for at du betaler høye summer kun i form av renter. For bankene er dette veldig gunstig, men for deg som kunde og privatperson er det totalt unødvendig å betale på flere lån med renter som alle ligger på rundt 20 prosent. Er du i lik eller lignende situasjon er det sterkt anbefalt at du refinansierer smålånene og kredittene dine. Ved refinansiering samler du all eller noen deler av gjelden din til ett større lån, og som vi nevnte; Lavere lånebeløp har høyere rente, så om du samler disse til et større lån skjer det motsatte - rentkostnaden blir lavere. 

Hvor mye du kan spare ved å refinansiere gamle smålån kommer an på hvor mange smålån du skal refinansiere, men at du ofte sparer hunre- og tusenlapper er det stør sjanse for. Eventuelle summer du sparer på å refinansiere kan du enten bruke på andre ting eller som vi anbefaler; bruke det på å ytterligere tilbakebetale lånet ditt slik at du blir gjeldsfri så fort som mulig. Eminentor tilbyr refinansiering


Vi tilbyr refinansiering på opp til 500 000 kroner. Våre samarbeidsbanker vil alle motta din søknad om refinansiering og kommer fortløpende med tilbud til deg som skal hjelpe din privatøkonomi. Tilbudene samler vi på MinSide der du kan logge inn og se hva slags tilbud du har fått for så å sammenligne og velge det banktilbudet som har lavest rentekostnad. På denne måten kan du med sikkerhet vite at du har valgt et godt tilbud etter du har sett hva slags rente det muligens kunne blitt. Noen tilbyr lavere rente enn andre, så det er viktig å vite hvor høy renta kunne ha blitt.

Utover dette anbefaler vi at du alltid søker refinansiering hver 3-4 måned, slik at du muligens kan senke kostnadene dine enda mer, og bli raskere gjeldsfri. Rentetaket blant bankene varierer, men er i all hovedsak på vei nedover pga. konkurranse, så sørg for at du sjekker mulighetene dine hvert kvartal. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.