Best tilbud på forbrukslån med lånemegler

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-09-13         Eminentor
Best tilbud på forbrukslån med lånemegler


Har du planer om å søke forbrukslån? Synes du det er vanskelig å bestemme seg for hvilket alternativ som er best for deg når du skal søke lån? Er det litt for mange som tilbyr forbrukslån, slik at det blir vanskelig å velge? Eminentor kan hjelpe deg med forbrukslån enkelt ved å formidle din søknad til flere banker og innhente flere tilbud til deg, slik at du kan velge det beste tilbudet på forbrukslån ved å sammenligne flere banker.Søknad på anbud


Eminentor er en lånemegler og målet til Eminentor er å  skaffe sine kunder bedre vilkår på forbrukslån. Dvs. lavere renter og lavere månedskostnader til lånet ditt. Refinansiering av lån er også noe som tilbys, noe som skal hjepe personer som allerede har dyre forbrukslån eller kreditter til å få kostnadene på disse ned. Dette gjøres ved å overføre den gamle gjelden til et nytt lån hos en bank. Når du refinansierer din nåværende gjeld, så låner du penger for å betale ned gjelden hos de ulike bankene, (dette kan også den nye banken gjøre for deg) dermed får du et nytt lån hos den nye banken du velger gjennom Eminentors sammenligningstjeneste.

Eminentor kan også kalles en anbudsside for deg som ønsker å refinansiere eller ta opp et nytt forbrukslån. Grunnen til dette er at bankene vi samarbeider med kjemper om å få deg som kunde og må presentere frem sine tilbud til deg på MinSide. På Minside får du full oversikt, og kan velge det beste tilbudet helt selv når du skal refinansiere gjeld, ta opp forbrukslån eller bare trenger å låne penger. Spar penger


Har du flere forbrukslån eller/og flere kredittkort som du betaler mye i renter på bør du absolutt vurdere å refinansiere disse. Kredittkort i Norge har som regel satt en rente på over 20%, noe som er mye høyere enn hva du kan få ved refinansiering. Benytter du deg av sammenligningstjenesten til Eminentor kan du få ned renten raskt og enkelt, og spare mye penger. 


Si at du f. eks. har to kredittkort på tilsammen 80 000 kroner og et eldre forbruskslån der du har igjen 20 000 kroner med en effektiv snittrente på 25%. Refinansierer du summen på 100 000 kroner og får renta ned til 15% vil du spare 10 000 kroner på et år. Når det har gått 3-4 måneder etter refinansiering kan du søke på nytt, og sjansen er at du faktisk kan få ned renta ytterligere, slik at du kan spare enda mer penger og gjøre det enklere å bli kvitt lånet. 

En annen fordel med å samle flere kredittkort og forbrukslån til ett lån er at du selvfølgelig kun trenger å forholde deg til én enkel bank og en faktura hver måneden. Det sparer deg for tid og bryet med å betale flere fakturaer med høye rentekostnader. Én faktura med lavere tilbakebetalingssum er mye bedre enn flere. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.