Refinansiere gjeld etter sommerferien 2017

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-09-27         Reise og ferie
Refinansiere gjeld etter sommerferien 2017

Sommerferien er offisielt over. Elevene er tilbake på skolebenken og de voksne er tilbake i jobb. Noen har vært på ferie i utlandet, mens andre har feriert i eget land. Noen har brukt kredittkortet på en fornuftig måte, mens andre har dratt det litt for mye. Vi går gjennom hva du kan gjøre for å tilbakebetale kreditten raskest mulig og hvordan du kan senke lånekostnadene.

Lurt å bruke kredittkort


Det er vanlig at man sitter igjen med noe gjeld etter en utenlandstur der man ønsket å unne seg alt det gode man kan få i varmere strøk. Om du er i denne kategorien er sjansen stor for at du har benyttet deg av kredittkort de gangene du betalte for noe. Det er forsåvidt en smart løsning å bruke kredittkort i utlandet i og med at du sikrer deg fra å tape penger hvis du skulle bli utsatt for såkalt chipping - der kortet blir kopiert og tømt for penger. Det samme kan skje ved at noen finner ut av hva koden til kortet er, og at de deretter stjeler kortet fra deg. Metodene er mange, og det er mye man må passe på. Heldigvis er du sikret mot direkte tap av penger fordi pengene de tar ut av kortet ikke er dine, men banken sine. 

Tilbakebetaling


Når man bruker kredittkort på en utenlandstur er det alltid lurt å betale dette ned så fort man kommer hjem. For noen går dette helt fint, mens for andre kan det bli vanskelig å nedbetale kredittkortlånet med en gang. Er beløpet du har brukt på over 40-50 000 kroner anbefaler vi at du søker refinansiering, og at du omgjør kredittkortlånet til et forbrukslån. Forbrukslån opererer som oftest med lavere rentekostnader, spesielt om beløpet er høyere enn 40-50 000 kroner. 

Det er unødvendig å betale mer enn man trenger, og derfor er det lurt å søke refinansiering gjennom en lånemegler. Lånemegleren formidler søknaden din til flere banker som kommer med tilbud til deg. Tilbudene kan du enkelt sammenligne og vrake for det tilbudet som gir deg lavest rentekostnader. Da sparer du mest penger og kan med god sammvittighet vite at du har gjort et riktig valg for å bli gjeldsfri etter eventuell gjeld du har pådratt deg i ferien.

Refinansiér dine kreditter via Eminentor

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.