Sammenligne beste rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Eminentor
Sammenligne beste rente


Det er vanskelig å svare på hva som er den beste renten på forbrukslån i og med at den kan variere, men en ting er sikkert - den er på vei nedover. Vi kan se eksempler på markedet i Sverige, et land som opererer med langt lavere rentekostnader i forhold til forbrukslån enn vi gjør i Norge. Grunnen til at forbrukslån i Sverige er billigere er blant annet at det har vært konkurranse i lengre tid og at bankene har mer kontroll over hva pengene de låner ut benyttes til.


Det er grunn til å tro at norske forbrukslån vil gå samme veien. Konkurranse kan fort være en fordel for personer som enten har forbrukslån fra før av, eller ønsker å ta opp et forbrukslån i fremtiden.

sammenligne beste rente

Hvordan få best mulig renteNår man vil skaffe seg et forbrukslån med best mulig rente anbefales det at man bruker en sammenligningstjeneste til dette. Da kan du sammenligne flere banktilbud fra flere forskjellige banker slik at du enkelt kan finne frem til det beste forbrukslånet med den laveste renta.


Alt du må gjøre for å sammenligne er å fylle ut en søknad som vi videreformidler til bankene vi samarbeider med. Du sparer tid ved at du ikke trenger å fylle ut flere søknader hos flere forskjellige lånetilbydere. Etter din søknad er behandlet hos bankene vil du kunne se en samling av tilbudene på MinSide, hvor du enkelt kan velge det tilbudet du liker best.


Eminentor ønsker at du som kunde skal være fornøyd med vår tjeneste. Vi gjør det vi kan for at du skal kunne betale minst mulig i rentekostnader.


Bruk tjenesten til Eminentor for å sammenligne beste rentetilbud

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.