Sammenligne beste rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Hint og tips
Sammenligne beste rente

Av Ali Jaber

Hva er den best renten - den laveste så klart


Det kan være vanskelig å gi et enkelt svar på spørsmålet om hva som er den beste rentesatsen på forbrukslån, men en ting er ganske sikkert - renten på forbrukslån og lån uten sikkerhet er på vei nedover. For å bedre forstå renteutviklingen og hvor vi er på vei her hjemme, kan vi se nærmere på rentemarkedet i nabolandet Sverige som er et land som opererer med langt lavere rentekostnader i forhold til forbrukslån enn oss i Norge. Det er 2 hovedårsaker til at det er billigere å låne penger. 1/Forbrukslån i Sverige har lavere lånerente da markedet har vært konkurranseutsatt over lengre tid. 2/Bankene har større kontroll og løper mindre risiko når de låner ut penger uten sikkerhet blant annet gjennom et felles gjeldsregister. Gjeldsregisteret holdes til enhver tid oppdatert med gjeldsopplysninger, hvilket innebærer at bankenes kredittvurdering av lånesøknader baseres på aktuell privatøkonomisk informasjon.

Felles gjeldsregister i Norge

Spørsmålet om å innføre et felles gjeldsregister i Norge har vært diskutert i mange år. Den 1. november 2017 trådte imidlertid gjeldsinformasjonsloven i kraft. Gjeldsinformasjonsloven skaper nødvendige juridiske forutsetninger for etableringen av et felles gjeldsregister. Det vil være private selskaper og organisasjoner som EVRY og Finans Norge med tillatelse fra myndighetene som kommer til å levere gjeldsinformasjonen til bankene for å underlette kredittsjekk av lånesøknader. 

I skrivende stunder er gjeldsregisteret ikke på plass, men det arbeides for fullt på alle fronter for at gjeldsregisteret kan bli implementert så fort som det lar seg gjøre. Ifølge en artikkel i nettavisen Pengenytt, 27 Januar 2017, er Datatilsynet positive til en spørreportal for gjeldsopplysninger.

Økt konkurranse innen forbrukslån i Norge

Mot bakgrunn av dagens markedssituasjon og innføring av gjeldsregister i Norge forventer finanseksperter en fallende renteutvikling på forbrukslån, på lik linje med nabolandet Sverige. Den høye konkurransen blir altså veldig fordelaktig for personer som enten har forbrukslån fra før av, eller har til hensikt å ta opp et forbrukslån for å refinansiere gjeld.

sammenligne beste rente

Hvordan få best mulig renteNår man har bestemt seg for å ta opp et forbrukslån eller lån uten sikkerhet er det selvsagt viktig å låne penger i en bank som tilbyr den beste renten. I Norge er det hundrevis av banker og lånegivere som tilbyr forbrukslån. Hvordan kan man være sikker på å ta opp et forbrukslån med lavest rente. Svaret på dette spørsmålet er å benytte seg av en sammenligningstjeneste for å finne den banken som tilbyr den beste renten på forbrukslån. I Norge er det mange formidlere som tilbyr denne sammenligningstjenesten for å finne lån med lavest og best rente. Neste viktige spørsmålet blir: hvilken låneformidler er best på å formidle lån med lavest mulig rente. Svaret på dette spørsmålet er: det må være en låneformidler som kan vise til at de har gode kundereferanser og andre kunder som har fått lån med lavest rente, eller kunder som har kunnet refinansiere smålån og kredittkortgjeld med lavest rente og spart gode penger. Eminentor er en slik låneformidler som tilbyr en kostnadsfri og ubindende sammenligningstjeneste, som har hjulpet tusenvis av kunder med nye forbrukslån med lavest mulig rente og refinansieringslån med lavest mulig rente. Med Eminentor kan du sammenligne flere lån fra flere forskjellige banker for å finne frem til det beste forbrukslånet med den laveste renten. Eminentor klarer som regel å finne en passende låneløsning for kundene sine ved å konkurranseutsette bankene de samarbeider med.


Alt du må gjøre for å få tilgang til å sammenligne lån er å fylle ut en lånesøknad. Du sparer tid ved at du ikke trenger å fylle ut flere ulike søknader hos  forskjellige lånetilbydere. Din tilgang til lånetilbud er i realtid på MinSide. Du har også mulighet til å regne ut lånekostnadene med hjelp av lånekalkulatoren, og bestemme deg for hvilket lån som passer for deg. På MinSide kan du altså både sammenligne og velge lån.

Eminentor ønsker at du som kunde skal være fornøyd med vår tjeneste. Vi gjør så godt vi kan for at du skal kunne betale minst mulig i rentekostnader og ha lavest mulig terminbeløp 


Gjør som tusenvis av andre kunder: bruk tjenesten til Eminentor for å sammenligne lån og finne lån med den beste renten.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.