Sammenligne lånerente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Eminentor
Sammenligne lånerente


Mange nordmenn har forbrukslån, noen med høyere beløp enn andre. En ting har alle til felles, og det er et ønske om å betale minst mulig i rentekostnader. Bankene skal så klart ha betalt for å låne ut penger, litt som når man leier en bil. Og når man skal leie en bil har man flere forskjellige utleieselskaper å velge mellom. Prisene kan være ganske like, eller variere stort. Det samme gjelder rentekostnadene fra bankene.


Noen banker opererer med høyere renter enn andre, men alle tilbud er individuelle - noe som betyr at selv om du får en rente på 10%, betyr ikke det at naboen din får den samme. Det bankene ser etter er den individuelle personens evne til å kunne betale tilbake et lån. Kan banken med sikkerhet vite at du klarer å gjøre opp for deg vil de også kunne tilby lavere rentekostnader. På en annen side kan du få lavere rente på lånet ditt ved å sammenligne bankene og de tilbud de kommer med.

sammenligne lånerente

Bankene er forskjelligeBankene kan ha forskjellige kriterier når det kommer til fastsetting av rente. Noen banker er strenge og stiller mange krav, mens andre ikke gjør det. Mange har datasystemer som er programmerte til å vurdere kundenes søknad. Med andre ord behandles ikke søknaden med skjønn, altså fra et menneskelig perspektiv. I noen tilfeller velger systemene å videreføre søknaden til en ekte medarbeider, som da kan vurdere søknaden på det menneskelige plan.


Andre banker vurderer bankene kun ved bruk av menneskelige medarbeidere. Behandlingstiden er da noe lenger. Sjansen for at du da får et lån kan være noe høyere, men det er så klart varierende fra bank til bank.

sammenligne lånerente

Sammenligne lånerente via EminentorEminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som er helt gratis. Hvorfor ikke sammenligne flere banktilbud for å finne den laveste renten uten å betale for det? Vel, vi ønsker at våre kunder skal lukke nettsiden vår med et smil om munnen, og det har man god grunn til å gjøre når man velger bort banker som tilbyr høy rente til fordel for en bank som tilbyr lavere rentekostnader.


Enten om du søker refinansiering eller et nytt forbrukslån kan du vite med sikkerhet at du sparer penger på å velge et tilbud med lav rente i stedet for et tilbud med høy rente.


Sammenlign lånerente via Eminentor - spar penger.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.