Søk forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Eminentor
Søk forbrukslån


Har du behov for penger til å kjøpe noe? Ny bil, nye møbler eller et oppussingsprosjekt? Dette er noe av det et forbrukslån vanligvis brukes til, men husk at forbrukslån er et relativt dyrt lån i forhold til andre typer lån. Et boliglånet er eksempelvis mye billigere å håndtere, rent rentemessig. Da betaler man ikke like mye til banken for å få låne pengene.

søk forbrukslån/

Har du råd til forbrukslån?Som nevnt, er et forbrukslån dyrt å håndtere. Mange har tatt opp forbrukslån uten å egentlig ha råd til å tilbakebetale det. Da kan det fort oppstå problemer, og rentekostnadene kan bli for store. I og med at et forbrukslån er et lån uten sikkerhet betyr dette at bankene ikke krever at du stiller eiendeler som sikkerhet, og renten blir dermed satt ganske høyt.


Har du ikke økonomi til å kunne tilbakebetale et forbrukslån anbefales det at man lar være. Vil du finne ut om du har råd må du ta en gjennomgang av månedlige inntekter og hvor mye penger du bruker. Hvilke bruksområder kan du minimere pengebruken, og er det noe du kan kutte helt ut? Dette er spørsmål du må stille deg selv før du bestemmer deg for om du skal ta opp et forbrukslån eller ikke.


Har du derimot god økonomisk stabilitet og høy nok inntekt til å tilbakebetale et forbrukslån er det ingenting i veien for at du kan finansiere et prosjekt eller kjøp med et forbrukslån. Det spørs jo helt om du ikke kan skaffe pengene på andre måter. Det er ikke alle som har oppsparte midler som de kan bruke fritt.

søk forbrukslån/

Eminentor skaffer deg lav renteEminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som lar deg samle tilbud fra flere banker. Ved å se hva de forskjellige bankene kan tilby deg av rentekostnader blir det enklere for deg som kunde å finne frem til et forbrukslån med lav rente. Du kan med sikkerhet vite at du har valgt et forbrukslån som har et av de laveste rentekostnadene på markedet.


Vi minner på at alle banktilbud er individuelle og avgjøres på grunnlag av din økonomiske situasjon og evne til å betale tilbake et lån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.