Privatlån til ulike formål

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-22         Eminentor
Privatlån til ulike formål

Lån uten sikkerhet og med sikkerhet


Har du et behov for å låne penger til noe? Da er det informasjon du kan ha nytte av å vite om, slik som at det finnes forskjellige typer lån.


Mange av oss vil en eller annen gang føle på hvordan det er når pengene ikke strekker til. det kan f. eks. være når du har et ønske om å pusse opp deler av boligen eller når du vil kjøpe en ny og bedre bil. Ofte taes det opp et lån for å finansiere slike formål. I all hovedsak finnes det to forskjellige typer lån. Vi skal se nærmere på de to alternativene.

private loan

Lån uten sikkerhetLån uten sikkerhet kan også kalles for blancolån, forbrukslån eller privatlån og er et lån man kan ta uten å stille sikkerhet/pantsette eiendeler for å få. Denne type lån gir ikke banken noen mulighet til å kunne frata deg eiendeler for å dekke beløpet du har lånt når du ikke klarer å tilbakebetale summen. I samråd med dette blir rentekostnadene høyere enn det blir ved f. eks. et boliglån der du stiller med sikkerhet i boligen og det du betaler i egenkapital.


Søker du et lån uten sikkerhet blir du tilbudt en individuell rente basert på din privatøkonomi og kredittverdighet, samt. din evne til å kunne tilbakebetale lånet. Man kan få avslag på søknaden dersom bankene vurderer at du ikke har god nok økonomi til å dekke de månedlige utgiftene som hører sammen med lånet. Mange tar et privatlån for å gjøre endringer/forbedringer av boligen, som å installere et nytt kjøkken eller bad.

privat loan

lån med sikkerhetLån med sikkerhet kan også kalles et pantelån og er et lån der du stiller en eller flere eiendeler i pant til banken du får lånet hos som en garanti for at du har mulighet til å tilbakebetale den lånte summen. Et pantelån benyttes som oftest når man skal låne store summer til f. eks. kjøp av bolig eller hytte.


Lånegiver knytter boliglånet til boligen for å benytte den som sikkerhet hvis det skulle vise seg at man ikke klarer å tilbakebetale lånet. Når man stiller sikkerhet kan man låne større summer, samtidig som rentekostnadene blir mye lavere.


Eminentor tilbyr både boliglån og lån uten sikkerhet. Søk via oss for å sammenligne forbrukslån fra flere forskjellige banker. Sammenligningstjenesten vår skal øke sjansene dine for å få et lån uten sikkerhet med laveste mulige rente.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.