Finansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Finansiering
Finansiering


Finansiering vil si at man skaffer penger til noe, et tiltak. Det kan være for noe du har behov for å bruke penger til, eller noe du bare ønsker deg.


Måter å finansiere på


Enten om du skal oppgradere boligen, kjøpe bil eller hytte, er det hovedsakelig to måter å finansiere formålene på. Enten kan du betale med penger du har oppspart eller ta opp et lån som du tilbakebetaler på månedlig basis.

Har man planer om å pusse opp boligen kan dette være en dyr endring å gjøre. Derfor tar mange opp lån for å finansiere oppussing.

To vanlige metoder for å finansiere oppussing er følgende;

finansiering

Utvidelse av boliglånet


Inkluderer man oppussing i boliglånet øker man beløpet på lånet man har på boligen. De ekstra pengene man låner må man så klart tilbakebetale, men man har da en lav rentekostnad å forholde seg til.

Er boliglånet ditt lavt fra før av fordi du enten har betalt ned store deler av boliglånet eller betalte for den nye boligen med store deler egenkapital kan det være lønnsomt å øke boliglånet for å gjøre oppgraderinger. I tillegg vil dette øke boligens verdi, så du får noe tilbake for jobben.

finansiering

forbrukslån til oppussing


Vi har skrevet en sak om forbrukslån til oppussing. Den kan du lese her:
Investere i oppussing med forbrukslån.

Det kan lønne seg å bruke forbrukslån til oppussing. Gir ikke banken din deg tillatelse til å utvide boliglånet til formålet har du fortsatt mulighet til å søke penger til dette via Eminentor. Eminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som lar deg sammenligne bankenes tilbud. Enkelt og greit kan du finne frem til det tilbudet som gir deg de laveste rentekostnadene og velge det.

Husk at forbrukslån har høyere rente enn et boliglån har, så her må du ta en gjennomgang av privatøkonomien for å finne ut om du har god nok økonomisk stabilitet til å ta opp et forbrukslån og tilbakebetale de månedlige avdragene.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.