Lån gjennom låneformidler

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Lån
Lån gjennom låneformidler


Det kan være mange grunner til at man ønsker å låne penger, men det viktigste man tenker på når man ønsker å ta opp et lån er at man får en rente som har lave kostnader. Rentekostnader kan variere stort fra bank til bank, spesielt hva slags rente bankene tilbyr deg kan ha store forskjeller.Når du ønsker å skaffe deg et forbrukslån med lav rente er det lurt å gjøre dette gjennom en lånemegler/låneformidler. Lånemegleren tilbyr en sammenligningstjeneste som lar deg sammenligne banktilbud. Sammenligningstjenesten henter tilbud fra flere norske banker og presenteres for deg via en MinSide-løsning. På MinSide kan du enkelt finne frem til hvilken bank som gir deg det beste tilbudet.

lån gjennom lånformidler

Velg tilbudet med lavest renteHensikten med å sammenligne bankenes tilbud er at man skal finne frem til det tilbudet som tilbyr deg den laveste rentekostnaden. Ved å velge et forbrukslån med lav rente vil man spare penger i og med at man ikke valgte et lån med høy rente. Man betaler så klart det dobbelte på et lån med 20 prosent i rente når man kunne fått et med 10 prosent, så det er gode penger å spare ved å velge riktig tilbud.Du kan være fornøyd med å ha valgt et tilbud gjennom en lånemegler fordi du med sikkerhet kan vite at du har mottatt et av markedets beste tilbud på forbrukslån. Husk at bankene gir deg rentekostnader basert på privatøkonomien din, og at den derfor kan ha forskjellig utfall fra hva andre har blitt tilbudt.Eminentor tilbyr en gratis sammenligningstjeneste. Vi ønsker å hjelpe alle våre kunder til en bedre økonomisk hverdag. Søk refinansiering eller forbrukslån via oss for å finne et tilbud som passer deg og dine krav til rente.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.