Refinansiere lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Refinansiering
Refinansiere lån


Det er mange som har gamle lån, enten om det er et eldre forbrukslån eller et Kredittkort man aldri fikk tilbakebetalt, så er det slettes ikke uvanlig. I dag finnes det løsninger som lar deg refinansiere disse gamle dyre lånene og samle de til et lån. Det nye lånet kan gi deg store besparelser, i og med at rentekostnadene i forhold til forbrukslån er lavere i dag enn de har vært tidligere.

refinansiere lån

Kostnadsfritt og helt uten forpliktelserNår man skal refinansiere kan man enten gjøre dette direkte til en bank, eller søke refinansiering via en låneformidler. Søker man direkte til banken får man kun sett hva slags tilbud den banken kan gi deg, og dermed gå glipp av mange andre banktilbud som kan være mye bedre for deg. En sammenligningstjeneste er det du trenger for å kunne få flere tilbud på samme tid og sammenligne disse for å finne et lån med lav rente.


Søker man refinansiering via en låneformidler betaler man faktisk ikke et øre til formidleren. Sammenligningstjenesten skal samle tilbud fra flere banker, og skaper konkurranse blant disse. Alle tilbudene samles på MinSide, slik at du enkelt kan finne frem til det tilbudet som har lavest rente og passer deg best.

Sørg for å refinansiere lån, slik at du kan spare penger.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.