Økende bruk av kreditt blant unge

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Kredittkort
Økende bruk av kreditt blant ungeDe siste årene har det vært en oppgang i bruk av spesielt Kredittkort blant unge mellom 18-29 år. Årsaken er flere faktorer,men det er hovedsakelig studenter som holder til i denne gruppen.


Det er dyrt å være student, spesielt om man flytter til storbyene og må betale for alt på egenhånd. Leie av bolig, mat, sosiale aktiviteter mm - det er mye som koster penger, og som ung vil man gjerne være med på alt. Nå hevdes det at studiestøtten ikke strekker til, og at levekostnadene har økt betraktelig i pris uten at studentstøtten har gjort det samme.


økende bruk av kredittkort

Skaffe deltidsjobb


En god del studenter skaffer seg deltidsjobber som gjør at de tjener penger som kan dekke utgifter, og man kan generelt sett få det bedre - økonomisk sett. Det er en nedside ved det meste, og selv om man får det bedre økonomisk som student med deltidsjobb, kan det gå utover energinivået og hvor mye tid man dedikerer til studiene. Det må i så fall veies opp, og vurderes ut ifra hva man ønsker å bruke mest tid på - hva er viktigst for studenten?


økende bruk av kredittkort

Mange mottar støtte fra familien


Når studiestøtten ikke strekker til er det mange som må vende seg til de hjemme og be om støtte til kjøp av helt enkle basisvarer som man trenger for å komme seg gjennom månedene på et (til en viss grad) behagelig vis. Andre som ikke kan motta støtte hjemmefra kan fort gå i Kredittkort- og forbrukslån fellen, noe som ikke er gunstig for en student som i fremtiden også må nedbetale studielånet sitt.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.