Sammenligne rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Eminentor
Sammenligne renteI dag er det enkelt å sammenligne rentekostnadene på forskjellige forbrukslån. Grunnen til dette er at det finnes sammenligningstjenester på nettet med gode løsninger for deg som ønsker å ta opp et lån uten sikkerhet. Ved å sammenligne flere bankers rentetilbud kan du enkelt finne frem til det lånet som har de laveste kostnadene i forhold til rentene. Ved å sammenligne sparer du både tid og penger. Du sender kun en søknad som videreformidles til flere banker og som deretter kommer med sine tilbud til deg.


sammenligne rente

RisikoÅ låne penger innebærer risiko og om man ikke har høy nok inntekt eller god økonomisk stabilitet er det ikke anbefalt at man tar opp et lån uten sikkerhet. I verste fall kan det forverre den økonomiske situasjonen ytterligere, og eiendeler må selges for å kunne kvitte seg med gjelden.


Med en god, stabil inntekt, samt. privatøkonomi kan det hende du har råd til et usikret lån. Man skal uansett ha en god grunn til å ta lånet og ikke bruke det på unødvendige bruksområder. Mange bruksområder man ofte tar lån til har egne låneordninger med lavere rentekostnader. Disse burde da brukes ved nødvendighet.


sammenligne rente

Eminentor sammenligner rentekostnadeneVi i Eminentor tilbyr våre kunder refinansiering og ønsker å øke sjansen for at du kan få et lån med lav rente. Sammenligningstjenesten hjelper deg til å finne frem til et tilbud som passer deg og dine forventninger i forhold til rentekostnader.


Spar penger og tid ved å sammenligne rentekostnadene via Eminentor.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.