Refinansiere kredittkortgjeld etter ferien 2017

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Reise og ferie
Refinansiere kredittkortgjeld etter ferien 2017


Sommeren er snart over og store deler av norges befolkning har vært på ferie. Noen på innlandsturer, men de aller fleste har reist til varmere strøk mens sommerværet i Norge ikke har vært helt optimalt. Hvordan reisende velger å finansiere reisen sin varierer, men at Kredittkort dekker en stor del av nordmenns pengebruk når de er på ferie er ingen hemmelighet. For mange er det ikke noe problem å tilbakebetale summer man har lånt, men for noen kan det rett og slett ha blitt for mye.


Refinansiere Kredittkort gjeld etter ferie


Få ned renten


Kredittkort har som kjent et høyt rentenivå som utspiller seg i hvor mye man må betale for å ha lånet. For mange kan det bli vanskelig å betale tilbake pengene man skylder, og ender ofte opp med kun å betale rentekostnadene hver måned. Da står kredittkortgjelden på et nullpunkt og man blir ikke kvitt det man skylder.

For at man skal få ned renten kan det lønne seg å se an mulighetene refinansiering kan gi deg. Man kan spare en del penger ved å bytte lån, men dette avhenger av hvor stor sum man ønsker å refinansiere. Summer over 40-50 000 vil man normalt sett spare en del på.

Refinansiere Kredittkort gjeld etter ferie


Uforpliktende og kostnadsfritt


Å søke refinansiering gjennom en låneformidler koster deg ingenting. Låneformidleren samler flere tilbud fra flere store norske banker, som skal kjempe om å gi deg den laveste lånerenten. Tilbudene kan du enkelt velge mellom selv via en MinSide-løsning som Eminentor, en av få - tilbyr.

Du har kontrollen når du har flere banktilbud fremfor deg, for du kan enkelt finne frem til det tilbudet som gir deg lavest rentekostnader. Ser du et tilbud du er fornøyd med kan du enkelt velge dette med god tro om at du har fått et av markedets beste banktilbud på refinansiering.


Via Eminentor kan du refinansiere kredittkortgjeld etter ferien, trygt og enkelt.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.