Lån til bedre rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Refinansiering
Lån til bedre rente


Har man planer om å gjøre gamle lån billigere er det absolutt lurt å samle lånene til et lån. Om du har et gammelt lån er det også en ide å refinansiere dette for å sjekke mulighetene til å få ned rentekostnadene. Samler du flere lån er det desto større sjanse for at du kan spare mye penger. Ofte sparer man hundrelapper, og noen ganger tusenlapper hver måned. Penger man sparer kan man bruke på å betale ned lånet ytterligere, slik at du blir gjeldsfri raskere.

lån til bedre rente

Enklere hverdag


Får man refinansiert og senket rentekostnadene i forbindelse med lånet/lånene kan man som sagt spare mye penger. Man kan gå fra flere forskjellige regninger hver måned til en enkel faktura. Det blir enklere å betale på og lettere å forholde seg til.


For mange fører refinansiering til at hverdagen blir enklere og det kan ofte føles som at vekten ikke er like tung å bære på skuldrene. Dette medfører ofte til bedre humør og en følelse av at man har tatt et steg i riktig retning mot å bli gjeldsfri.

lån til bedre rente

Søk via Eminentor


Eminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som lar deg sammenligne forskjellige bankers banktilbud. Helt uforpliktende kan du motta tilbud som lar deg finne frem til det tilbudet som passer deg best. Viser det seg at ingen tilbud vil være til forbedring for deg kan du enkelt avslå tilbudene på MinSide via Eminentors nettsider.


lån til bedre rente via Eminentor

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.