Billigere lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Refinansiering
Billigere lån

Det er slettes ikke uvanlig å ha lån, men når man først har det er det en fordel om lånet har en bra rente. Har du allerede flere lån er det lurt å ta en gjennomgang av disse og se hvordan rentekostnadene ligger an. Har du et eller flere eldre forbrukslån anbefales det på det sterkeste at du sjekker mulighetene for å kunne få redusert rentene og samtidig samle lånene til et enkelt lån

Bilderesultat for samle lån

Hvordan få billigere lån


Enten om du skal refinansiere gamle lån eller skaffe deg et nytt lån, så finnes det metoder for å få et lån som etter standarden på forbrukslån er billig. Det kan være tusener å spare hver måned og pengene du sparer kan du bruke til å betale ned lånet ytteligere slik at du blir raskere gjeldsfri. En veldig bra og enkel måte å gjøre dette på er å søke refinansiering via en låneformidler. En låneformidler sender søknaden din til flere banker som skal kjempe om å gi deg best mulig tilbud, slik at du kan velge og vrake mellom de dårligste og beste tilbudene. 

Tilbudene får du presentert på en oversiktlig side, slik at det blir lett å rette seg inn mot det tilbudet som har lavest rentekostnader. Mange går fra å ha rente på over 20% til å komme seg ned mot - om ikke under 10 prosent. Da sparer man betydelige summer hver eneste måned, men det avhenger av summen på lånet. Jo større lån som refinansieres, jo mer sparer man. 

billigere lån

Eminentor hjelper deg til å bli gjeldsfri


Eminentor tilbyr en kostnadsfri sammenligningstjeneste som skal være enkel og effektiv for deg som kunde. Eminentor tar dine henvendelser seriøst, og vi ønsker at du skal ha total frihet til å vite alt om låneprosessen. Vi er en av få lånemeglere som har en MinSide løsning. På MinSide kan man enkelt laste opp evntuelle dokumenter som bankene kan kreve av deg, samt at man kan se status på de forskjellige bankenes behandling av tilbudene dine. 

Skaff deg billigere lån via Eminentor, og spar penger!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.