Låne penger med lav rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Lån
Låne penger med lav rente

I dag kan man låne penger til hva som helst, enten det er en ny TV, sofa, ny parkett i stuen, en ferie, eller noe helt annet. Mulighetene i dag er mange, men man må passe på så man ikke velger et lån som har høy rente. Store rentekostnader er som å kaste penger ut av vinduet, spesielt om man har muligheter til å låne penger med lavere rente. 

låne penger med lave rente

Hvordan får man lav rente?


Det er slettes ikke uvanlig å søke lån hos én bank, men dette anbefales ikke. Grunnen til det er at man ikke finer ut av hva slags rente man faktisk kan få, noe man enkelt kan finne ut av dersom man sammenligner flere tilbud fra forskjellige banker. Dette kan enkelt gjøres via en låneformidlers sammenligningstjeneste. Du sender inn én enkelt søknad som videreformidles til flere store norske forbruksbanker. Bankene vurderer søknaden din og gir deg tilbud basert på din økonomi og eventuelle gjeld. Tilbudene innhentes av låneformidleren og du kan enkelt sammenligne tilbudene for å finne frem til det tilbudet som gir deg lavest rentekostnad og best vilkår. 


MinSide-løsningen


Eminentor tilbyr en MinSide-løsning som lar deg logge inn med din private bruker. Der kan du enkelt laste opp eventuelle dokumenter som lønnslipp og skattemelding, samt at du her får samlet alle dine banktilbud. Tilbudene blir samlet på en oversiktlig side slik at du enkelt kan finne frem til det tilbudet som har lavest rentekostnader og som passer deg best. Eminentor er en av tre låneformidlere som tilbyr denne lønsningen, og vi har den fordi vi øsker at kunden skal ta egne valg. 

låne penger med lav rente via Eminentor.


Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.