Lån til vennetur

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-25         Reise og ferie
Lån til vennetur

Veldig mange av norges befolkning drar på venneturer, enten det er en langtur med bil/bobil eller en hyggelig sydentur - det er mange muligheter. En slik tur kan koste mye og det kan for noen være vanskelig å hoste opp nok penger til en spontan tur. Med mindre du har en egen sparekontor for spontane reiser kan et forbrukslå være til hjelp  - hvis du har råd til det.

lån til vennetur

Kan du ta et lån?


Det er viktig at du på forhånd gjør en sjekk og finner ut om du har god nok inntekt og økonomisk stabilitet til å kunne betjene og tilbakebetale lånet. Har du ikke det og ikke kan skaffe pengene på en annen måte, så anbefales det selvfølgelig at man sier nei til turen og forhåpentligvis tar den en annen gang. Har du derimot god privatøkonomi samt. at et forbrukslån er siste utvei, så kan det være verdt å ta et lån for kunne dra på en vennetur.

Ta en gjennomgang av inntekter og utgifter og se om du har noe penger til overs hver måned. Dette kan enkelt settes opp i et budsjett på f. eks. Microsoft Excel, slik at du får en enkel og god oversikt over hva du bruker penger på. Veldig mange av oss har et stort forbruk på det vi kaller for "annet-posten", og det er gjerne denne posten man kan kutte mye på.


kredittkort kan være nok


Kredittkort blir hyppig brukt på utenlandsreiser. Grunnen til dette er bonusordninger der du kan få billigere flyreiser dersom du betaler reisen med kredittkort, samt. rabatter/ekstra dager på hotell og tilbud på leiebil i utlandet. Ellers er det også en trygghet å betale for seg i utlandet med kredittkort, nettoppp fordi man beskytter seg mot såkalt chipping. Chipping er en metode som brukes av kriminelle der de kan kopiere informasjonen på betalingskortet ditt. Slik kan kriminelle lage et nytt kort med din informasjon og ta ut pengene som er på kortet. Taes det derimot en kopi av kredittkortet ditt vil du ikke kunne tape noe penger på det i og med at det ikke er du som eier pengene på kortet. 

Koster ikke turen din alt for mye kan et kredittkort være nok. Da er det også lurt at man betaler ned summen man har benyttet seg av med en gang man har reist tilbake til Norge, slik at man slipper rentekostnadene.

lån til vennetur

Eminentors sammenligningstjeneste


Eminentor tilbyr både kredittkort og forbrukslån til ferie. Vår sammenligningstjeneste av forbrukslån gjør at du som kunde kan skaffe deg et lån som har lavere rente enn man ofte ville fått dersom man hadde søkt til kun én bank. Tilbudene samles og presenteres for deg på MinSide og du kan enkelt velge det tilbudet som har de laveste rentekostnadene.


Søk via Eminentor og dra på vennetur.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.