Lån med lav rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-16         Lån
Lån med lav rente


Når man har tenkt til å låne penger er det viktigste at man får lavest mulig rente. Et lån med lav rente er billigere for deg og kan være forskjellen på om du kan ta lånet eller ikke. Mange har lån med høyere rentekostnader enn hva de gjerne kunne tenkt seg, og da kan renten fort gå utover den daglige privatøkonomien. Det er flere måter å skaffe seg et lån med lav rente, om du skal refinansiere til et lån med lavere rente eller om du søker et nytt og ønsker en passelig rentekostnad.

lån med lav rente

Lav rente på lån ved refinansiering


Refinansiering er en lur ting hvis man allerede har kredittgjeld fra før av. Det kan være med på senke dine lånkostnader til renter betraktelig og det er veldig ofte 100- og 1000-lapper å spare. Søker du refinansiering gjennom en låneformidler behøver du bare å fylle ut én enkel søknad, så blir søknaden videreformidlet til flere store norske banker. Bankene behandler søknaden din og kommer fortløpende med banktilbud. Noen banker krever dokumentasjon på gjeld og inntekt før de gir deg tilbud. 

Når du mottar tilbudene får du de presentert side om side på MinSide. Da kan du enkelt finne frem til det tilbudet som har lavest rente og passer deg best. Dermed har du refinansiert og fått et lån med lav rente. 

lån med lav rente

Lav rente på nytt forbrukslån


Søker du et nytt forbrukslån er det greit å finne et forbrukslån som har lavest mulig rente. For å finne et lån med lav rente anbefales det sterkt at man søker via en låneformidler. En låneformidler vil innhente tilbud fra flere banker og du vil på denne måten kunne rette deg inn mot et banktilbud som har lav rente. 

I motsetning til at man søker direkte til bankene får man altså alt-i-en pakken ved at du kun må fylle ut én søknad. Du sparer både tid og penger ved at du med stor sannsynelighet får lavere rentekostnader på det nye lånet. 

Søk via Eminentor og skaff deg et lån med lav rente. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.