Forbrukslån - God rente

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-16         Forbrukslån
Forbrukslån - God rente

Mange søker om forbrukslån, og aller helst vil man ha et forbrukslån med så lav rente som overhode mulig. For å få et forbrukslån med god rente er det ikke nok å søke til en bank. Da får du bare et tilbud og har kun det å gå etter. For at du skal vite om forbrukslånet du velger har god rente må du altså sammenligne, og for å sammenligne tilbud anbefales det at man benytter seg av en låneformidler. 

forbruksloan godrente


Sammenlign tilbud


Ved å benytte seg av en sammenligningstjeneste fra en låneformidler får man flere tilbud fra flere kjente norske banker. Bankene konkurrerer om å få deg som kunde og du kan velge og vrake akkurat som du selv ønsker. Tilbudene blir noen ganger presentert side om side for deg, slik at du enkelt kan finne frem til det tilbudet som har lavest rente. Et godt forbrukslån har så lav rente som mulig, for jo lavere rentekostnader, jo mindre betaler du til banken hver måned for å leie pengene. 

For å få et forbrukslån med god rente må du altså søke hos flere banker, og hos en låneformidler gjør du dette. Formidleren innhenter flere tilbud fra flere banker etter at bankene har mottatt søknaden din som du kun må fylle ut én gang. I motsetning til at du må fylle ut en søknad til hver og en av bankene holder det med den ene du fyller ut via låneformidleren. 

forbruksloan god rente


Forbrukslån ofte billigere enn Kredittkort


På beløp over 50 000 kroner vil det lønne seg å ta opp et forbrukslån. Er man under dette kan et Kredittkort faktisk ha lavere rentekostnader enn på et forbrukslån. Selv om det finnes et kredittkort Norge med overkant av 10 prosent i rente, er dette vanskelig å få og et forbrukslån vil da være mer passende for deg. 

Eminentor tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste som lar deg sammenigne bankenes tilbud og få de presentert for deg side om side. 

Søk via Eminentor og få forbrukslån til god rente. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.