Fjerne gjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-16         Hint og tips
Fjerne gjeld

Det er mange i dag som har gjeld. Det er forskjellige grunner til at man pådrar seg gjeld, men i dag har bruken av både kredittkort og forbrukslån skutt i været, og noen bruker rett og slett mer enn de har råd til. Det kan ende opp i en ond sirkel som gjør det vanskelig eller nærmest umulig å tilbakebetale gjelden man har pådratt seg. Mange har kontroll over bruken og betaler tilbake det de har brukt til rett tid, mens andre har manglende kontroll og oversikt over forbruket. Det kan føles hjelpesløst når man er i det, men det finnes løsninger du som privatperson kan benytte deg av.

fjerne gjeld

Hvordan fjerne gjeld


Har man - som mange andre - bygget på seg dyr gjeld kan de månedlige rentekostnadene bli en byrde og da gjelder det å handle raskt. En metode som brukes mer og mer er refinansiering av gjeld. Si f. eks. at man har tre kredittkort med en total sum på 150 000 med rente på 24 prosent og et forbrukslån på 40 000 med 18 prosent i rente blir kostnadene for lånene veldig høy. Dette er dyre rentekostnader man kan formiske ved å søke refinansiering.

Enten kan du søke refinansiering hos banken du har boliglån hos for å bake den uønskede gjelden inn i boliglånet. Da forminsker du rentene betraktelig i og med at et boliglån normalt sett bærer renter på under 2 prosent.

Hvis banken ikke samtykker å overføre gjelden til boliglånet finnes det en annen metode som også er til stor hjelp, nemlig å refinansiere til et nytt forbrukslån. Når man refinansierer gjelden til et nytt forbrukslån blir din gamle og dyre gjeld nedbetalt av et nytt lån som bærer lavere renter og du forholder deg dermed bare til en fakura hver måned. Det gir deg bedre oversikt og du sparer penger. Ofte kan man spare tusenlapper hver måned på å refinansiere og den sparte summen kan du bruke til å betale ned ytterligere på lånet og bli raskere gjeldsfri.


Tilbydere av refinansiering


Det er mange som tilbyr sistnevnte løsning. Enten kan man refinansiere direkte hos en ny bank, eller man kan refinansiere gjennom en låneformidler. Det beste alternativet her er å refinansiere gjelden gjennom en låneformidler. Grunnen til dette er at de tilbyr en sammenligningstjeneste som gir deg muligheten til å søke hos flere banker på en og samme tid. Du fyller ut én enkel søknad, og dermed blir søknaden din videreformidlet til flere banker som vurderer søknaden og gir deg tilbud basert på din økonomi. Når du mottar tilbudene kan du enkelt sammenligne og komme frem til det tilbudet med lavest rentekostnader. 

Refinansierer du summen vi tildigere nevnte (190 000 kroner), der kredittkortgjeld stod for 150 000 kroner og et forbrukslån stod for 40 000 kroner vil du kunne motta tilbud som har renter helt ned mot 10-tallet. Da sparer du penger og veien mot en gjeldsfri hverdag forkortes betraktelig. 

fjerne gjeld

Eminentor hjelper deg med å fjerne gjeld


Eminentor er en låneformidler som tilbyr en kostnadsfri sammenligningstjeneste. Hos Eminentor søker du på en og samme gang til flere kjente norske banker og du får tilbudene presentert side om side på MinSide. Det er en enkel prosess som krever lite av deg som kunde. Vi har hjulpet mange nordmenn med å forminske rentekostnadene, og vi jobber for at flere skal bli gjeldsfrie.

Søk refinansiering, fjern gjeld, bli gjeldsfri og få en bedre hverdag via Eminentor.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.