Samle gjeld til ett lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-16         Lån
Samle gjeld til ett lån

Vanlig med gjeld hos flere lånegivere

Det er vanlig med usikret og sikret gjeld hos flere lånegivere som et resultat av at man har lånt penger til ulike formål. De aller fleste har boliglån og billån, men i senere tid mer vanlig med kredittkort og forbrukslån. Mange har flere kredittkort i lommeboken. Idet man begynner å benytte seg av kortene kan det fort bygge seg opp til en større sum enn hva man hadde sett for seg at det skulle bli da man bestilte kredittkortene. Ofte, i starten, er kredittkort bare ment som en backup, men  blir med tiden brukt til alt mulig annet enn bare backup. Noen har kontroll mens andre sliter med å holde orden på bruken av kreditt. Heldigvis finnes det muligheter for de som har brukt litt for mye penger på kredittkortet, og for personer som har bygget seg opp en dyr gjeld som blir vanskelig å betale tilbake. Det finnes låneløsninger som kan forvandle en økonomisk presset situasjon til balansert hverdagsøkonomi.


samle gjeld til ett lån

Flere metoder for refinansiering


Mange banker tilbyr låneløsninger, også kalt refinansiering, som lar deg samle gjeld til ett lån. Det å gå fra flere dyre gjeldsposter til én gjeldspost med lavere rente vil hjelpe privatøkonomien stort. Det blir fort tusener av kroner å spare, og du vil gå fra å måtte betale flere fakturaer i måneden til å kun forholde deg til én faktura. Kort formulert så sparer du både tid og penger ved å refinansiere og samle gjeld til ett lån - og ikke minst fører refinansiering ofte til at du får en bekymringsfri hverdag.

Du har flere muligheter til refinansiering, men det er to hovedforskjeller; Enten kan du refinansiere direkte hos en bank du selv velger - kanskje en bank du har sett i reklamepausen på TV2? Eller du kan søke refinansiering via en låneformidler som videreformidler søknaden din til flere store norske banker.

At en bank reklamerer på TV betyr ikke dermed at nettopp denne banken vil tilby deg det beste tilbudet på markedet når du skal samle gjeld til ett lån. Det finnes flere andre banker som tilbyr lavere renter, men som ikke er synlige på TV, så disse skal man ikke avskrive med det første. Dette er banker du ofte kan motta tilbud fra når du ønsker å samle gjeld til ett lån med hjelp av en sammenligningstjeneste for lån uten sikkerhet.


Hva er best?


Hvis du vender deg direkte til én bank for å låne penger, f. eks. Bank Norwegian, vil du så klart motta tilbud fra den banken, uten å vite hva slags tilbud du kunne fått fra andre banker. Sjansen er rimelig stor for at en annen bank kan tilby deg lavere rentevilkår når du skal refinansiere og samle gjeld til ett lån. Det er bedre å være på lag med en låneformidler. En låneformidler (også kalt en sammenligningstjeneste) tilbyr deg en gratis mulighet til å få flere lånetilbud fra flere banker. Du som ønsker å samle gjeld til ett lån vil dermed få disse tilbudene presentert side om side for at  du kan sammenligne og velge et lån som passer deg best. Det vanlige er at man velger den banken som tilbyr lavest rentevilkår for å få minst mulig låneutgifter

For å besvare spørsmålet hvorvidt du skal samle gjeld til ett lån blir det enklest og mest effektivt om man benytter seg av en låneformidler. Med en søknad søker du lån fra flere banker og mottar flere uforpliktende lånetilbud som du kan velge mellom. 

samle gjeld til ett lån

Gå fra flere til ett lån - spar penger!


Eminentor er en populær låneformidler. I egenskap av å være en 100% gratis sammenligningstjeneste har vi hjulpet mange nordmenn til en bedre økonomisk hverdag. Vi tar ikke betalt fra deg som kunde og din tilgang til MinSide. Der får du tilbudene presentert ved siden av hverandre og du kan ved enkle tastetrykk velge eller avslå tilbud akkurat som det passer deg. Eminentor tilbyr fleksible lån som gagner deg som kunde. Vårt formål er at du skal være i førersetet. Du skal ha full oversikt over ulike lånealternativ fra flere banker. Med hjelp av lånekalkulator kan du se lånekostnadene og velge et lån som passer deg. Denne prosessen er forskjellig fra noen andre låneformidlere som ikke lar deg velge. 


Det enkle er ofte det beste, og med det mener vi at du slipper å fylle ut uttallige søknader hos flere banker som vurdere din søknad og sender deg de beste lån med lavest mulig rente. Vi lar bankene jobbe hardt for å få deg som kunde. Unn deg selv lavere månedlige rentekostnader og en større sjanse til å bli gjeldsfri.

Søk via Eminentor, samle gjeld til ett lån og spar penger. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.