Søke lån hos flere banker - Via Eminentor

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-08-16         Hint og tips
Søke lån hos flere banker - Via Eminentor

Når man skal søke om enten forbrukslån eller refinansiering er det lurt å søke til flere banker slik at du kan velge det tilbudet som tilbyr lavest rente. Dette kan enten gjøres ved å søke direkte til bankene eller gjennom en lånemegler, også kalt en sammenligningstjeneste.

Søker du direkte til bankene må du ta deg tid til å fylle ut flere søknader og forholde deg til flere banker. Dette blir unødvendig bruk av tid når man kan benytte seg av en sammenligningstjeneste som kan videreformidle søknaden din til flere kjente norske banker. Da vil du få alle tilbudene samlet på ett og samme sted og du kan enkelt finne frem til det mest passende tilbudet for deg.

Bilderesultat for compare loans

Søk lån hos flere banker og spar penger

I og med at man får sammenlignet bankenes individuelle tilbud vil du enkelt kunne finne frem til et tilbud som er billigere for deg. Ofte kan man få renter på opp imot 20 prosent, men noen banker kan fort tilby deg rentekostnader på under 10 prosent, og da sparer du penger.

Eminentor er en sammenligningstjeneste som hjelper deg med å finne billige forbrukslån på markedet. Vi samarbeider med flere ledende norske banker, og vi innhenter tilbud fra alle vi samarbeider med, slik at du kan spare mest mulig penger.

Eminentor er en gratis tjeneste for alle våre nåværende og nye kunder. Prosessen er enkel med utfylling av kun en søknad. Ønsker du å refinansiere, eller finansiere et prosjekt med et forbrukslån? Har du god nok økonomisk stabilitet kan et forbrukslån være til hjelp over perioder. Søk via Eminentor i dag for å få et av markedets laveste rentevilkår.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.