Ny terrasse med forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-21         Investering
Ny terrasse med forbrukslån

En ny terrasse kan være en stor investering. Små forskjeller på lånerenta kan utgjøre store forskjeller for deg og din økonomi når du skal ha et forbrukslån. Vi anbefaler at du søker forbrukslån via en låneformidler, slik som Eminentor er. Det kan spare deg for 100- og opptil 1000-lapper hver eneste måned grunnet at du kan sammenligne prisene fra flere store og kjente norske banker side om side.

 

En ny terrasse er en god investering, enten det er for å øke boligens verdi eller for å ha et ekstra uteområde hvor man kan oppholde seg. Et sted man kan invitere venner og familie på selskap under solskinnsdager med grillmat og god stemning.

 Ny terrasse med forbrukslån/

Hvor mye koster det?

 

Det er egentlig ingen tak over hvor mye en terrasse kan koste, men vanligvis går det ikke over 150 000 kroner. Si at den skal være på 30-40 kvadrat - da kan man fort klatre opp mot 100 000 kroners klassen, spesielt om man skal ha jobben utført av personer som har faglig kompetanse innen oppsett av terrasser.

 

Gjør du noe av jobben selv er det så klart penger å spare. Det samme gjelder om man klarer å finne materialer til en billigere penge enn det ofte kan koste, slik at du ikke har behov for å ta opp et forbrukslån som er større enn du kan betjene.

 

En annen anbefaling vi har er å føre opp oppdraget til flere snekkere/byggefirmaer slik at alle kan komme med hver sin pris. Dette kan man enkelt gjøre på f. eks. mittanbud.no slik at man kan sammenligne både prisene og se hvor gode tilbakemeldinger snekkerne har mottatt av tidligere kunder.

 Ny teressa med forbrukslån/

Søk hos Eminentor

 

Ønsker du å søke om forbrukslån til å bygge ny terrasse kan du enkelt gjøre det via Eminentors nettside. Vi videreformidler søknaden din til flere banker og innhenter tilbud som dermed blir presentert til deg via MinSide. På MinSide kan du enkelt velge det rimeligste tilbudet på forbrukslån, som passer deg best. Velg tilbud og send inn eventuelle dokumenter som bankene kan kreve.

 

Når du får utbetalt pengene er det bare å gå i gang med byggingen. Lykke til!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.