Investere i ferie med lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-21         Investering
Investere i ferie med lån

Okey, det er kanskje litt feil å si at man kan investere i en ferie, men med det mener vi en investering i opplevelser, kvalitetstid med dine nærmeste og tid for å “lade batteriene”. Tar du opp et lån for å reise gjør du ingen fortjeneste i form av penger, men heller de opplevelsene vi nettopp nevnte.

 

Selv på varme dager her til lands er det fristende å reise til utlandet, enten det er en ren sydentur eller storbytur. Mulighetene vi har i dag gjør at vi kan reise nærmest hvor enn vi vil bare vi har økonomi til det, og akkurat det er ikke alltid like lett å få til på sparket, men det er muligheter

 Investere i ferie med lån

Kredittkort på reise

 

I mange tilfeller er det tryggere å bruke et kredittkortreise istedenfor det private bankkortet. Vi nevner noen fordeler med å bruke kredittkort til reise nedenfor:

 

Bonus

 

De fleste kredittkort i dag leveres med et bonussystem. Disse kortene gjør at du opptjener poeng og tjenester ved at du bruker de. Hva dette innebærer kan være så mangt, men vanlige scenarier er at du kan få ekstra netter på hotell helt gratis, billigere flyturer og rabattert leie av bil når du er på reise.

 

Reiseforsikring

 

Bestiller du utenlandsturen med kredittkort vil mange kredittkort tilby reise og av bestillingsforsikring. Da taper du ingen penger om du plutselig ikke får mulighet til å reise lenger. Mister du bagasje vil dette så klart bli erstattet, samt at hvis kredittkortet ditt blir skimmet og tømt for penger behøver du ikke å tilbakebetale den tapte summen.

 

Ellers når det gjelder kredittkort er det vanligvis gebyr og rentefri periode på 45 dager etter første gangen du bruker kortet. Betaler du kredittgjelden innen disse 45 dagene vil du unngå å betale noe som helst til banken som har utstedt kortet ditt.

 Investere i ferie med lån

Forbrukslån til reise

 

Det er et økende bruk av forbrukslån til reise. Nordmenn har nærmest gjort reiser og opplevelser til en hobby og vi reiser mer enn vi noensinne har gjort. En reise kan være nøye planlagt i lang tid og betalt med oppsparte midler, men noen ganger blir det spontant. Da kan det bli vanskelig å skrape sammen penger til en reise.

 

Har du stabil og god økonomi samtidig som du kan se for deg at du har råd til å tilbakebetale lånet over tid er det ingenting i veien for at du kan ta opp et forbrukslån for å gjøre reisen til virkelighet. Vi ønsker på ingen måte å motivere deg til å ta opp et forbrukslån for å dra på utenlandsferie, men som nevnt; har du stabil økonomi og rom for litt ekstra utgifter en periode kan forbrukslån være en god bidragsyter når du har behov for det.

 

Har man bestemt deg for at man skal ha et forbrukslån til reisen din anbefaler vi at man benytter seg av en sammenligningstjeneste lik den Eminentor tilbyr. Fordelen med å sammenligne bankene er at man enkelt kan se hvilket tilbud som er best for seg. Tilbudene kan du se side om side via MinSide og du velger enkelt det tilbudet du ønsker. Ved å gjøre dette er du enda sikrere på at du har mottatt et forbrukslån som er konkurransedyktig overfor andre banker.

 Investere i ferie med lån

Kredittkort eller forbrukslån

 

Hva slags betalingsmetode du skal benytte deg av er helt opp til deg selv, men vi nevner at kredittkort er mest vanlig til bruk ved reiser. Med alle fordelene og forsikringer som følger med er dette en sikker vinner blant nordmenn når de er på utenlandstur. Er det derimot snakk om en lengre og dyrere tur som inneholder flere opplevelser kan det lønne seg å benytte seg av et forbrukslån.

 

Søk via Eminentor i dag og kom deg et skritt nærmere ferien!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.