Finansbloggen

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån. I Februar 2018 har vi valgt å plukke ut en kvinne på 28 år. Hun hadde 4 kredittkort og 1 forbrukslån fra tidligere. Hennes forbruksgjeld var på 80 000 kroners og den samlede kredittgjelden på 200 000 kroner; altså totalt 280 000 kroner i gjeld hos 5 ulike lånegivere. Formålet med det nye forbrukslånet var å samle hele gjelden på et sted og få lavere utgifter i måneden. Hennes gjeldssituasjon er slettes ikke uvanlig i Norge.

Låne penger til å kjøpe bitcoin

Bitcoin er en revolusjonerende ny digital valuta hvis formål er betaling og sparing. Bitcoin har under de få årene den har eksistert hatt forbløffende verdiøkninger. Søker du et lån uten sikkerhet til å investere i bitcoin kan det bli en god avkastning på din investering.

Kundeundersøkelsen viser hvorfor kunder foretrekker å låne penger fra en bank, og hvorfor man velger bort andre banker. Av de spurte var det hele 86% som mente at de valgte sitt nye lån med utgangspunktet i at banken hadde lavest rente og terminbeløp.

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån. Sålangt i Januar 2018 er det en mann i 30-årene, som er gift og har 2 barn. Han hadde 2 smålån og 2 kredittkort fra tidligere. Hans samlede gjeld var  180 000 kroner. Formålet med å søke om forbrukslån var å refinansiere eller samle sin gjeld som var i 4 ulike banker på et sted, få lavere lånekostnader og bedre oversikt.

Sliter du med mye kredittkortgjeld du ikke vet hvordan du skal kvitte deg med? Søk om refinansiering ved hjelp av Eminentor og få muligheten til å bli kvitt gjelden fortere!

Sliter du med hvordan du skal klare å betale ned på gjelden? Få noen tips fra oss i Eminentor, så blir du kanskje kvitt gjelden fortere enn du hadde trodd!

Hvor gammel har du råd til å bli?

Har du tenkt over hvordan du skal finansiere pensjonisttilværelsen? Start sparingen tidlig så slipper du å spare så mye på en gang!

Flere hever at deres forbrukslån er best i test, men hvordan kan man finne ut hvilket forbrukslån som egentlig vil være det beste? Råd fra Eminentor kan hjelpe deg!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.