Om oss

Søk nå
Hos Eminentor kan privatpersoner og bedrifter oversiktlig få tilgang til nøkkelinformasjon om ulike bankers tilbud når de er på jakt etter de beste banktilbud, lavere utgifter, skreddersydde bedriftsløsninger og bedre vilkår.

Eminentor er en privateid ledende nordisk digital og personlig markedsplass som forener privatpersoner og bedrifter med våre samarbeidsbanker.

Vår misjon er å være best-in-class innenfor våre virksomhetsområder gjennom en kontinuerlig innsats for å skape framgang for våre kunder og samarbeidsbanker, og vi skal sørge for et arbeidsmiljø som tilrettelegger for at våre medarbeidere forblir kompetente, trygge på seg selv og engasjerte for å yte best kvalitet til alle de er i kontakt med.

Vårt mål er å være det foretrukne finansbyrået på det nordiske markedet.

Vår strategiske fokus er først og fremst holdbar verdiskapning for våre viktigste målgrupper - våre kunder og våre samarbeidsbanker. Vi har en gjennom tenkt hensiktsmessig markedsføring. Vi gjør vårt beste for at du skal få en uovertruffen eminentor-opplevelse når du er i kontakt med oss - personlig eller elektronisk - kunde eller bank!

Eminentor.no har privatpersoner og SME-bedrifter oversiktlig tilgang til nøkkelinformasjon om ulike bankers tilbud når de er på jakt etter de beste banktilbud, lavere utgifter, effektive løsninger og bedre vilkår. Eminentors ansvarlige finansrådgivere er hele tiden i dialog med bankene for å gjøre en så bra jobb som overhodet mulig for våre felles kunder. Vårt felles mål er at du som kunde skal ha bedre råd gjennom bedre økonomi.

Eminentor Corporate jobber vi hardt for at du som bedriftskunde skal oppleve oss som en effektiv støttespiller. Her finner du oppdatert informasjonsgrunnlag forutfor dine strategiske og taktiske beslutninger. Gjennom en søknad gir vi deg tilgang til skreddersydd nøkkelinformasjon om ulike tilbud fra våre samarbeidsbanker når du er på jakt etter de beste transaksjonstjenester og effektive løsninger som senker dine utgifter og øker din likviditet.

Eminentors IT bygger blant annet på prosesser som sikrer kvalitet, oversiktlighet, imøtegår krav om personvern fra Datainspeksjonen og dokumentasjonskrav fra bankene

Kostnadsfritt
Det er kostnadsfritt å benytte tjenestene til Eminentor - ingen skjulte avgifter, ingen rentepåslag eller ekstra gebyrer. Når du søker hos Eminentor blir du vurdert på samme måte av banken som når vender deg direkte til banken. Det er uforpliktende å søke og få tilbud, og du bestemmer selv om du vil inngå avtale med banken eller ei.

Samfunnsansvar
Emimentor sponsrer Humanity First - en global hjelpeorganisasjon som aktivt arbeider for å lindre nød forårsaket av naturkatastrofer og menneskelige konflikter, samt arbeider for å styrke folks evne til å hjelpe seg selv.
For å lese mer eller donere gå til: http://no.humanityfirst.org

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.