Inkasso

 •   Søk markedets beste priser på inkasso – med eller uten regress
 •  Reduser dine inkassoavgifter med inntil 40%
 •   Få tilbud fra flere banker
 •   Personlig rådgivning på 02453
 • Søk nå
  La en tredjepart håndtere din inkassoadministrasjon så du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

  Inkasso betyr å kreve inn penger fra kundens ubetalte regninger.

  Inkasso kan foretas av den opprinnelige selgeren, eller et inkassobyrå, men man er pålagt å følge gjeldende regler i henhold til inkassoloven.

  Ved å overlate Inkassoadministrasjon til en tredjepart kan du konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

  Inkassopriser og tjenester varierer veldig.

  Det kan være både tid og penger å spare på å velge en Inkassotjeneste som svarer til bedriftens daglige og strategiske behov.

  Eminentor har kvalitetssikrede prosesser for å søke om og velge Inkassotjenester som svarer til dine behov - i de aller fleste tilfeller sørger vi for at du får de første tilbudene fra våre samarbeidsbanker samme dag så lenge du registrerer en komplett søknad før kl. 12.00 på helgefrie hverdager.

  Min Side gir deg 24/7 tilgang til dine tilbud.

  Vi anbefaler at du venter med å velge blant dine tilbud til en av våre bedriftsrådgivere kontakter deg for å gi deg gratis rådgivning og hjelp.

  Samarbeidsbanker

  Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.