Factoring

 •   Søk markedets beste priser på factoring – med eller uten regress
 •   Reduser dine factoringavgifter med inntil 40%
 •   Få tilbud fra flere banker
 •   Personlig rådgivning på 02453
 • Søk nå
  Factoring skaper grunnlaget for en bedre kasselikviditet i bedriften din.

  Hvis det er vanskelig, uønskelig eller umulig for din bedrift å øke kredittiden hos dine leverandører, og å redusere kredittiden til dine kunder - da kan Factoring være det rette satsningsområdet for at du kan fortsette å ha høy likviditet (kontantstrøm), og evne til å betale regningene dine i tide.

  Factoring innebærer at du, mot en provisjon, lar en tredjepart overta eiendomsretten og risikoen til dine kundefordringer.

  Den banken du har factoringavtale med betaler deg i takt med utfaktureringen.

  Du kan velge å outsource hele eller deler av det administrative arbeidet som er knyttet opp mot fordringsadministrasjon; dvs. utsending av fakturaer, reskontrooppfølging, kundedialog, purring og inkasso - dermed helt konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

  Priser og tjenester på Factoring varierer veldig.

  Det kan være både tid og penger å spare på å velge den Factoringtjenesten som svarer til bedriftens daglige og strategiske behov.

  Eminentor har kvalitetssikrede prosesser for å søke om og velge Factoringtjenester som svarer til dine behov - i de aller fleste tilfeller sørger vi for at du får de første tilbudene fra våre samarbeidsbanker samme dag så lenge du registrerer en komplett søknad før kl. 12.00 på helgefrie hverdager.

  Min Side gir deg 24/7 tilgang til dine tilbud.

  Vi anbefaler at du venter med å velge blant dine tilbud til en av våre bedriftsrådgivere kontakter deg for å gi deg gratis rådgivning og hjelp.

  Samarbeidsbanker

  Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.