På jakt etter markedets beste tilbud på finanstjenester?

Velkommen til oss på Eminentor Corporate! Her kan du raskt og effektivt søke om og velge noen av markedets beste tilbud på transaksjonsrelaterte bedriftstjenester - helt gratis og uforpliktende!

Søk nå

Velkommen til oss på Eminentor Corporate! Her kan du raskt og effektivt søke om og velge noen av markedets beste tilbud på transaksjonsrelaterte bedriftstjenester - kostnadsfritt og uforpliktende!

På Eminentor Corporate handler det alltid om at du som bedriftskunde skal oppleve oss som en totalleverandør innen formidling av finansielle bedriftstjenester. Eminentor Corporate er din finansielle markedsplass der du kan søke, sammenlikne og velge finansielle tjenester fra ulike banker og finansielle institusjoner.

Med en søknad gir vi deg ulike tilbud fra våre ulike samarbeidsbanker. Eminentors gratis sammelikningstjeneste omfatter altså alle finansielle tjenester.

Vi forstår at våre kunder har ulike behov til ulike formål. På et nettsted og med ên søknad kan du søke et spektrum av ulike finansielle tjenester

Søknadsprosessen er enkel, trygg for deg som kunde og de fleste av våre banker svarer innen 24 timer.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.