Instabank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

InstaBank

Instabank er en ny bank som jobber for mer nytenking i bankbransjen og retter seg mot det digitale - slik som det blir mer og mer av i dagens samfunn. Det er tre grunnleggere av Instabank, alle med lang fartstid fra bankindustrien. Sammen jobber de lidenskapelig mot å skape en nytenkende bank. De ønsker at baktjenestene skal være enklere og forbrukervennlige. Smålån, som er Instabanks fokus skal være med på å kunne virkelighetgjøre kundenes drømmer og ambisjoner.

Hos Instabank kan man låne mellom 5000 til 500 000 kroner.

Vilkårene:

Bruttoinntekt på over 250 000 kroner i året

Ingen betalingsanmerkninger

Fylt 23 år

Din alder + valgte nebetalingstid skal ikke overstige 80 år

Instabank operer med 3 til 15 års nedbetalingstid

eminentor instabank

Den nominelle renten ligger på mellom 7,90% -19,99% og du kan velge mellom fleksible og faste månedsbeløp. Selv, så kaller de forbrukslånet sitt for et personlån. Dette er fordi det er et fleksibelt forbrukslån der betingelsene er avhengige av personen som tar lånet. Derfor er renten høyere enn mange andre type lån i og med at det er større risiko for banken å utbetale lånet ditt.

Vanligvis får man umiddelbart et svar på søknaden, men har banken behov for mer tid for vurdering av din søknad har Instabank et mål om å besvare deg innen 24 timer.

Laveste nominell rente: 7,90%
Etableringsgebyrer: 900 kroner
Termingebyrer: 40 kroner

Søk refinansiering gjennom Eminentor i dag for å sammenligne Instabank med flere av våre samarbeidsbanker!

Bildresultat för instabank

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.