Easybank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Easybank LogoEasybank er en Norsk bank som jobber for at banktjenester skal være  brukervennlige. Denne banken hjelper med lån eller refinansiering. Lisensen fikk Easybank av Finanstilsynet i 2003. På den tiden het de Verdibanken, men byttet senere navn til Easybank i 2016. Hovedfokuset ble da endret til bil- og forbruksfinansiering.

I tillegg til dette tilbyr Easybank Sparekonto fra Easybank, finansiering- og betalingsformidlende produkter til Nordmenn. Easybank blir ansett som en trygg bank å bruke - etter 14 års fartstid i bankbransjen. Innskudd på opptil 2 millioner er sikret i og med at banken er medlem av Bankenes sikringsfond.

Vilkårene:

Du kan ikke ha gående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
Du må ha 3 års ligningshistorikk
Fylt 23 år
Du må være norsk statsborger
Easybank opererer med 1 til 15 års nedbetalingstid


Den effektive renten ligger på 9,62% - 23,92 % som er lavere enn hva mange andre banker tilbyr. Easybank gir god fleksibilitet på sine forbrukslån, slik at det går etter dine behov - i tillegg til dette tilbyr banken avdragsfrihet på opptil 5 år. Dette er en super løsning for de som har behov for mer tid til å betale tilbake forbrukslånet.

Minste nominelle rente: 7,49%
Etableringsgebyrer: 995 kroner
Hos Easybank kan man låne mellom 5 000 til 500 000 kroner.

Hos Easybank kan du også opprette brukskonto og sparekonto, pluss at du kan søke boliglån. Ellers har de bankkort, Visa-kort og egen nettbank.

eminentor easybank

Billånet:

Når det kommer til billån tilbyr Easybank både usikret og sikret bilfinansiering. De er meget behjelpelige med å finne en løsning som passer for deg og som følge av dette ønsker Easybank tilby sine kunder billige og fleksible billån. Rammen for et usikret billån hos Easybank er på mellom 50 000 til 500 000 kroner med en nedre nominell rente på 7,49%. Ønsker du et sikret lån kan du låne opptil 1 million kroner med minste nominelle rente på 4,49%.

Nedbetalingstid billån: 1 til 10 år
Aldersgrense: 20 år
Ingen pågående betalingsanmerkninger eller inkassosaker
3 års ligningshistorikk

Søk refinansiering gjennom Eminentor i dag for å sammenligne EasyBank med flere av våre samarbeidsbanker!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.