BlueStep Bank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

BlueStep Bank

BlueStep Bank er en svensk bank som ble grunnlagt i 2005, og kom til Norge i 2010. BlueStep Bank er en spesialistlångiver innen boliglån til låntakere som har problemer med å få lån hos andre banker, og er Skandinavias ledende spesialistlångiver. BlueStep Bank legger hovedvekt på fremtidig betalingsevne, og vil dermed ikke avslå søknad på bakgrunn av tidligere betalingsanmerkninger.

BlueStep Bank har kontorer i Stockholm (hovedkontor) og i Oslo.

 

Hos BlueStep Bank kan man låne fra 250 000 kr og opp til 85% av boligens verdi.

 

Vilkår:

 

Den effektive renten i henhold til Forbrukerombudets retningslinjer for markedsføring av boliglån er 6.65%, det vil si at ved et lån på 2 millioner over 25 år, blir kost kr. 1.811.237, blir totalt kr 3.811.237.

Relatert bilde

Banken tilbyr boliglån, refinansiering av gjeld, og mellomfinansiering, og samtlige lån må ha sikkerhet i bolig. Hos BlueStep Bank kan du også opprette sparekonto. Banken vurderer hver enkel søknad i forhold til fremtidig betalingsevne.

 

 

BlueStep Bank tilbyr bonusløfte for kunder som betaler tilbake lånet som avtalt, som vil si at etter 2 år får du nedsatt renten på lånet med 1% og at etter det 3. året lånet ble tatt blir renten satt ned ytterligere 1%.

 

Søk boliglån gjennom Eminentor i dag for å sammenligne BlueStep Bank med våre samarbeidsbanker!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.