Samarbeidspartnere

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Noen av våre strategiske samarbeidspartnere

Aller Media

Aller Media AS

Aller Media AS er et innovativt, multimedialt mediekonsern som omfatter kjente nasjonale merkevarer med bred dekning og attraktive målgrupper som blant annet Dagbladet, Se og Hør, KK og SOL.

Nettside: www.aller.no


Nettavisen

Nettavisen AS

Mediehuset Nettavisen AS er et norsk mediehus som driver Nettavisen, NA24.no, Side2, Side3 og andre nyhets- og informasjonstjenester.

Nettside: www.nettavisen.no


Netpixel Media

Netpixel Media

Netpixel Media er et framgangsrikt digitalt markedsføringsbyrå med fokus på inbound marketing. Netpixel Media leverer betydelig verdi for sine kunder gjennom profesjonelle tjenester støttet av gode resultater.

Nettside: www.netpixelmedia.com
Eurobate

Eurobate AS

Eurobate AS er markedsledende på levering og håndtering av store volum av bulk SMS, og samarbeider med samtlige mobiloperatører i Norge.

Nettside: www.eurobate.no


LeadDesk

LeadDesk

LeadDesk leverer pionerende call-center teknologi til kundesentre som driver med telesalg, inngående markedsføring, avtaler, forskning og finans.

Nettside: www.leaddesk.com


Adservice

Adservice

Adservice er et av Nordens ledende affiliatenettverk i online markedsføring, og skaper koblinger mellom internasjonale brands og industriens ledende publishers.

Nettside: www.adservice.com


Adtraction

Adtraction

Adtraction Marketing er et av de mest pålitelige affiliate-nettverket på markedet. Adtraction kobler sammen nettstedseiere og bloggere med et nettverk av velkjente annonsører.

Nettside: www.adtraction.com


Talkmore

Talkmore

Talkmore tilbyr gode mobilabonnement til konkurransedyktige priser og tjenester.

Nettside: www.talkmore.no


Phonero

Phonero

Phonero er en telefonileverandør som tilbyr gode og kostnadseffektive løsninger til bedrifter og offentlig sektor.

Nettside: www.phonero.no


fiken

Fiken

Fiken tilbyr brukervennlige on-line regnskapsprogram for små og mellomstore bedrifter. Systemet er nettbasert og enkelt å bruke fra både PC, Mac, nettbrett og telefon.

Nettside: www.fiken.no


NetBooster

NetBooster

NetBooster er et ledende selvstendig europeisk byrå innen digital performance marketing.

Nettside: www.netbooster.no


NetBooster

Financer

Financer.com er en digital tjeneste med fokus på å sammenligne lån og finansielle produkter, for å gjøre valget ditt enklere. Målet deres er å hjelpe deg med å finne det beste og billigste alternativet.

Nettside: www.financer.com

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.