Samarbeide med oss

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Hvorfor samarbeide med Eminentor?

Eminentor er et dynamisk nordisk team, hvor vår samlede erfaring innen bank, finans, salg og markedsføring er drivkraften i selskapet.

Ved gjennomføring av markedsføringsaktiviteter og markedspenetrasjon (B2B & B2C) skaper vi holdbar verdi for våre samarbeidsbanker med deres produkter for privat- og bedriftsmarkedet. Vi setter pris på hvert samarbeid og vi føler oss alltid ansvarlig for resultatene til vårt samarbeid.

Fire grunner til hvorfor du skal samarbeide med oss:

  •   Vår markedsføring er 100% kompatibel med våre samarbeidsbankers retningslinjer, krav og prosedyrer for deres ulike produkter.
  •   Vi har en moderne, kvalitetssikret og enkel å bruke hjemmeside som kombinert med optimale markedsføringsmetoder og kanaler bidrar til høy transaksjonsverdi for våre samarbeidsbanker.
  •   Våre kompetente, trygge og engasjerte medarbeidere er i kjernen i vår virksomhet, og får mye ros både av kunder og samarbeidsbanker.
  •   Vi retter oss både til privatpersoner og bedrifter.

Ønsker du å komme i dialog med oss er det bare å ta kontakt med:
Ahtesham Virk (Shami), CEO,
mob: +46 707 102234
e-post:  shami@eminentor.se

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.