Refinansiering

  •   Søk uforpliktende inntil 500 000 kr
  •   Velg lån med lavest rente
  •   Fleksibel nedbetaling inntil 15 år

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Refinansiering av lån er enkelt og greit å ta opp ett nytt lån for å nedbetale ett eller flere andre lån. Det høres kanskje meningsløst ut, men kan være store fordeler ved å gjøre dette så lenge man tar riktige valg i forhold til det nye lånet.

 

Betaler man på flere smålån, delbetalinger og kredittkort, kan det være mye å holde styr på. I tillegg kan rentene være høye, spesielt dersom man har mye kredittkortgjeld.  

Det kan da også komme flere månedlige gebyrer, og mange av disse gebyrene kan påføre unødvendige høye kostnader. Det vil vanligvis i en slik situasjon lønne seg å refinansiere gjelden til ett nytt lån, ettersom man da kun vil betale ett gebyr.

Det er også en mulighet for at man kan få refinansiere på dagen, med dagens revolusjonerende teknologi (fintek) er det stadig flere banker som betaler ut pengene på samme dag, selv om dette ikke er en noe vi kan garantere.

 

Fordeler med å refinansiere

Det er mange fordeler med å refinansiere lån og/eller kredittkort. Man kan spare store summer i både renter og gebyrer, samt at man kan gjøre hverdagen mer oversiktlig.

 

Refinansier gjeld og spar penger

Refinansiering

Det er mulig å refinansiere gjeld både i lån med sikkerhet og i lån uten sikkerhet. Ved å refinansiere et lån samler du alle lånene i et nytt lån, noe som for de fleste er mye enklere å holde styr på. Samtidig sparer du penger ved å unngå unødvendige gebyrer og høye renter. Det er mye lettere for deg å lage gode avtaler med kun en lånetilbyder i forhold til å skulle forholde seg til flere. Dersom man låner et større beløp ett sted vil man også ofte kunne få bedre rente, sammenlignet med om man har flere lån spredt utover.

 

Så hvorfor ikke samle alle lånene dine til et lån med mye bedre rente i dag? Ved hjelp av Eminentor’s tjenester er alt du trenger å gjøre å legge inn en søknad for å få flere tilbud.

 

Renten på kredittkort, smålån og delbetalinger er som regel alltid høyere enn på et forbrukslån og det kan derfor være lurt å refinansiere gjelden i et forbrukslån med lavere rente. Du kan også søke om å refinansiere gjeld i lån du allerede har, som for eksempel et boliglån. Da vil man kunne få boliglånrenten på de pengene man har lånt, og det er en av de laveste rentene på markedet hvor nominell rente vanligvis går fra 3%.

 

Refinansier dine dyre forbrukslån og kredittkortgjeld

Vi hjelper alle våre kunder som har samlet opp dyre smålån og kredittkortgjeld ved at vi kan tilby et bedre lån med lavere månedlige lånekostnader. Vi kan rett og slett tilby en bedre hverdagsøkonomi!

 

Søk i dag, bli kvitt dyre lån og kredittkort – og få en ny start på privatøkonomien!

 

Refinansiering av dine dyre lån kan hjelpe deg ut av økonomiske kniper, det gir deg ofte bedre kontroll og oversiktlighet ved at du samler flere lån til ett lån med lavere rente og lavere termingebyr i måneden – hvorfor skal du betale mer enn du trenger?

Når din søknad om refinansiering er innvilget innfrir banken din gamle gjeld. Eventuelt overskytende beløp fra det nye lånet vil overføres til din konto.

 

Få en bedre avtale

Selv om du bare har ett lån kan det også være fornuftig med refinansiering. Det virker kanskje litt rart å ta opp et lån for å betale det gamle, men det kan lønne seg for å oppnå bedre vilkår og en lavere effektiv rente enn det du allerede har. Det kan utgjøre betydelig forskjell på dine månedlige kostnader, spesielt over en lengre nedbetalingsperiode.

 

Formålet med refinansiering er at du skal kunne få lavere lånekostnader på din nåværende gjeld ved et nytt lån med lavere rente og bedre betingelser. Refinansiering av lån gjøres ved å forhandle om de vilkårene man har for tiden, fordi når man betaler ned gjeld vil man kunne forhandle om å få bedre renter på lånet man har. Dette kan man gjøre ettersom jo større beløp man har nedbetalt, jo større er sannsynligheten for at man vil innfri lånet, og dermed minsker man risikoen til banken.

 

Fremtiden for refinansiering

Refinansiering

I dag er det vanskelig å unngå en og annen annonse for refinansiering eller forbrukslån. Faktisk kan man se det på nærmest samtlige nettaviser og på TV. I realiteten tar man opp et nytt forbrukslån for å nedbetale den gamle gjelden når man refinansierer og hovedforskjellen kan man se på rentekostnadene. 

Vanligvis blir det nye forbrukslånet overført til din konto og du må da gjøre resten av jobben selv med å betale ned de gamle gjeldspostene. Dette kan ta litt tid hvis man har gjeld hos flere banker og kredittkortutstedere. Det at du ofte må gjøre denne jobben selv har innvirkning på hvor høyt renta legger seg.

Hvorfor? Jo, nettopp fordi bankene ikke med sikkerhet kan vite at du betaler tilbake den gamle gjelden din med det nye lånet og dersom det viser seg at du ikke gjør det vil din betjeningsevne gå ned. Banken kan rett og slett ikke være sikker på at kundene gjør som planlagt med det nye lånet. Dette innebærer større risiko for banken og resulterer i høyere rentekostnader for deg som kunde.  


I utlandet er det andre metoder og regler for refinansiering. Vi trenger ikke å gå lenger enn til Sverige for å finne store forskjeller. I Sverige foregår refinansiering slik:

Du mottar tilbud på refinansiering fra banken, velger det tilbudet og venter på at banken skal betale din gamle gjeld. Du som kunde opplyser den nye banken din om hvilke gjeldsposter du har som skal refinansieres og dermed betales de ned av din nye bank med det nye forbrukslånet. Dette skaper sikkerhet for banken i og med at de kan vite med sikkerhet at pengene dine faktisk blir brukt til refinansiering, og at du ikke bruker pengene på andre ting. Dette resulterer i lavere rentekostnader for deg som kunde, noe som kun har positive virkninger. 

 

Markedet endrer seg i Norge

Nesten ukentlig kan man se reklamer og lese artikler om forbrukslån. Den siste tiden har nyhetene omhandlet endringer av regler og holdninger rundt forbrukslån. Både Regjeringen, Finanstilsynet og Forbrukerombudet fremmer flere regelendringer. Noen av regelendringene som vil ha betydning for dem som ønsker å refinansiere gjeld, er at når man søker om et lån for refinansiering er det ikke lov å låne mer enn det man har i gjeld fra før av.

 

Et gjeldsregister er også på vei, noe som gir bankene et godt verktøy når de skal utrede kredittvurderinger av potensielle kunder. Viser det seg at kunden har for mye gjeld og for lav lønn, vil låntakeren ikke få utbetalt penger. Det er blant annet i de nye reglene kommet et krav om at låntakeren skal kunne beherske en renteendring på 5% og fortsatt ha tilstrekkelige midler til å dekke normale utgifter. Det er også slik at man vanligvis ikke lengre vil få godkjent lånesøknader hvis det betyr at man har lånt mer enn 5 ganger brutto årlig inntekt. Dette gir enda større sikkerhet for bankene, noe som gir rom for mer konkurranse mellom bankene, samt lavere renter for personer som ønsker å refinansiere gjeld eller søke om forbrukslån

 

Hvis det viser seg at Norges forbrukslånsmarked beveger seg i lik retning som det har gjort i eksempelvis Sverige, kan vi forvente at renten på forbrukslån vil gå ned. I Sverige kan man få forbrukslån/refinansiering med effektiv rente helt ned på 3-4 prosent. I Norge får man knapt rentekostnader på under 9 prosent.

 

Billigere å refinansiere gjennom låneformidler?

refinansiering

Det er mange som søker om refinansiering direkte til bankene. Det er ingen dum tanke, men vit at det kan finnes bedre alternativer for deg. Ved å søke om refinansiering gjennom en låneformidler øker du sjansene betraktelig til å få lavere renter. Grunnen til dette er, som du muligens har fått med deg allerede, at man sammenligner flere banktilbud fra flere kjente norske banker. Man sparer derfor også en del tid, i forhold til om man søker til hver enkelt bank og venter på svar før man velger et tilbud fra en av långiverne.Fordelen med å bruke Eminentor til å sammenligne banker er at du får alle tilbudene presentert side om side på din private bruker på "MinSide". På "MinSide" kan du videre velge et tilbud og laste opp eventuelle dokumenter som banken kan kreve.Et enkelt svar på om det er billigere å refinansiere gjennom låneformidler er; Ja, absolutt!

 

Kostnadsfritt

Å benytte seg av en låneformidler er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Du betaler kun etableringsgebyr til banken du får refinansiering hos, noe annet er det faktisk ikke snakk om. Mange bruker tjenester som prisjakt.no til å sammenligne prisene på forskjellige ting de skal kjøpe, eller Hotels.com for å sammenligne hoteller. Vi tilbyr den samme typen tjeneste, bare for lån, og vi foretar en sammenligning av bankene. Se hva de forskjellige bankene kan tilby og velg deretter det tilbudet som er best. Spar mest mulig penger på lån via Eminentor!

Minimumskrav til refinansiering:

  • Du er minst 18 år
  • Du har ikke betalingsanmerkninger
  • Minimum samlet bruttoinntekt er 200 000 kroner i året
  • Dokumentasjon på din og evt. medsøkerens faste og variable inntekt
  • Noen av våre banker krever dessuten dokumentasjon som styrker din inntekt; lønnslipp og selvangivelse
 Refinansiering

Hos Eminentor gjør vi vårt beste for å være din støttespiller under hele søknadsprosessen. Basert på en helhetsvurdering av din privatøkonomi kan du diskutere dine lånebehov med din personlige lånekonsulent. Du får gratis rådgivning slik at du kan få de mest gunstige refinansieringsalternativene for din økonomi.

Du får hjelp til å fylle ut søknader, samt en liste over hvilke dokumenter du eventuelt må legge ved for at din søknad skal bli så vellykket som mulig, og slik at du skal få de beste mulige tilbudene på lån.

Les mer om fordelene med å refinansiere.

 

Min Side

Min Side gir deg 24/7 tilgang til alle dine lånetilbud, og din personlige kundekonsulent fra Eminentor som hjelper deg med råd og tips gjennom hele prosessen.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.