Forbrukslån

Søk uforpliktende inntil 500 000 kr

  •   Få lånetilbud fra flere banker
  •   Lån med lavest rente 
  •   Fleksibel nedbetaling inntil 15 år 

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Forbrukslån - Lån penger uten krav til sikkerhet

forbrukslån

Eminentor samarbeider med flere banker som tilbyr refinansiering og forbrukslån. Fordelen med at vi har flere samarbeidsbanker er at vi kan sammenligne bankenes tilbud og formidle tilbudene side om side direkte til deg via MinSide. Dersom du søker om lån via Eminentor kan du låne fra 5000 kr til 500 000 kr uten sikkerhet. Ved å benytte deg av Eminentors tjenester blir det nesten ikke enklere å refinansiere dyre forbrukslån/kreditter til forbrukslån med lavere rentekostnader.

 
Vi anbefaler ikke å ta opp forbrukslån hvis man ikke vil klare å betjene renter og månedlige innbetalinger. Har du derimot en plan for hvordan du skal betale ned forbrukslånet er det ikke noe i veien for at du kan finansiere enten et lite prosjekt eller en reise ved å benytte deg av et forbrukslån. Hvis man ikke har god nok økonomisk stabilitet minsker sjansene for at bankene innfrir et forbrukslån med lav rente.

Les mer om hva et forbrukslån er.

Kriterier

  • Fylt 18 år
  • Ingen gående betalingsanmerkninger
  • Minimum bruttoinntekt på 200 000 kroner i året


Hvorfor tilbyr banken lavere sum enn det du søker om?Hvis man for eksempel søker om 150 000 kroner til refinansiering og får et tilbud på 62 000 kr fra en bank og 70 000 kr fra en annen, så er dette summene bankene har sett for seg at du kan klare å håndtere - som et øvre beløp. Derfor har inntekt mye å si når man skal søke om forbrukslån og refinansiering. Tjener du godt vil du også få bedre renter - og rett og slett et bedre forbrukslån.


Så ofte bør du søke refinansiering


Vi anbefaler ofte til våre kunder at de bør søke refinansiering 3-4 måneder etter de har fått et forbrukslån. Dette er for at man skal kunne få en lavere lånerente i fremtiden og det er alltid lurt å prøve å få ned rentene. Du kan muligens spare noen 100-lapper eller 1000-lapper når du søker om refinansiering hver 3-4 måned. Pengene du sparer på å refinansiere forbrukslånet kan du bruke til å betale tilbake lånet raskere, bli gjeldfri og komme deg fortere unna lånerentene.

Eminentor - Gode råd for bedre råd

Mange nordmenn har hatt god nytte av sammenligningstjenesten til Eminentor, både for forbrukslån og for å sammenligne lånekostnader. Vi gjør vår jobb for at våre kunder skal kunne velge et forbrukslån med lavest mulig rente og velge bort dyre lån med dårlige lånevilkår. Ved å søke om forbrukslån eller refinansiering via Eminentor kan man få fleksibel nedbetalingstid på inntil 15 år, samt 3 avdragsfrie år. Nominell rente settes individuelt fra 6,99% for hver låntaker.

Bankene tilbyr forskjellige varianter av forbrukslån. Forskjellene er vanligvis små, men de har gjerne variasjoner på rente, totalbeløp, nedbetalingstid og formålet med forbrukslånet.

forbrukslån

Bruk forbrukslån til hva du vil

Et forbrukslån kan du egentlig bruke til hva som helst. Det finnes ingen faste regler for hva man kan benytte pengene til, men man anbefales å bruke pengene til noe som vil skape verdi for deg. Oppussing er et prakteksempel på dette. Tar du opp et forbrukslån for å pusse opp boligen din, enten det er bad, kjøkken, eller soverom vil der mest sannsynlig øke verdien av boligen. Dermed får du noe igjen for forbrukslånet.


Men, som nevnt - du kan bruke pengene på nøyaktig det du selv ønsker. Mange tar gjerne opp et forbrukslån når de skal ta en etterlengtet ferie. En ferie i seg selv kan man forsåvidt ikke kalle en investering i form av penger, men det er heller en investering i opplevelser og sinn. Mange har behov for å komme seg vekk fra en hektisk hverdag, nettopp fordi man er sliten. Ved å reise på en ferie vil du kunne legge fra seg både stress og jobb, og du kan slappe av uten at du har noe du må gjøre. 

Fleksibelt forbrukslån

forbrukslånSkulle det inntreffe at man må erstatte noe i boligen sin så fort det lar seg gjøre er det veldig greit å ha penger til overs, slik at man kan dekke kostnadene. Noen har oppsparte penger som de alltid har disponibelt hvis det først skulle bli behov for å bruke pengene. Andre har dessverre ikke muligheter til å spare penger, eller har rett og slett ikke gjort det. En mulighet man da har er å ta opp et fleksibelt lån, også kalt "flexilån". Et flexilån er et lån til forbruk som man kun betaler etableringsgebyrer for. Gebyret ligger ofte på rundt 800 kroner, men kan både bli dyrere eller billigere, avhengig av hvilken bank du låner hos. 


Etter man har betalt etableringsgebyret vil man få overført penger til en egen konto hos den banken man har inngått avtale med. Banken utbetaler lånet ditt til denne kontoen, og pengene som er disponert på denne kontoen kan brukes på forbruk eller det man har behov. Det flotte med flexilån er at man ikke betaler renter for å disponere pengene, det er kun når du tar i bruk pengene at du betaler renter på det utestående beløpet. Det vil si at du kan ha flexilånet stående som en back-up plan hvis man akutt har fått behov for penger - uten at det vil koste deg noe ekstra. 

Et kredittkort med lavere lånerenteSom regel er det gratis å ha et kredittkort og det koster ikke penger før man bruker det. Et fleksibelt lån fungerer på samme måte, men det er to store forskjeller:

1 - Man kan låne mye mer, opp til 500 000 kroner, noe som er mer enn det man vil kunne få på et kredittkort.

2- Rentekostnadene er mye lavere, oftest like priser som et  forbrukslån. Flexilån lønner seg om man velger å benytte seg av pengene med en gang eller ha penger til gode.

Kort oppsummert; et flexilån er det samme som å ha et tomt kredittkort, med priser som  er like lave som et forbrukslån hvor det er lavere rentekostnader og større grense på lånebeløp enn et kredittkort.


Lånekalkulator

Når man skal ta opp et forbrukslån anbefaler vi å bruke Eminentor sine unike lånekalkulator. Med denne lånekalkulatoren kan man finne ut hvor mye ditt ønsket forbrukslån vil koste deg månedlig og gjennom hele låneperioden. Lånekalkulatoren kan være veldig gunstig å bruke for å sette opp et budsjett for at du kan få bedre kontroll over din personlige økonomi.

Søk forbrukslån via Eminentor - Spar tid og pengerDu sparer tid ved at du slipper å søke gjennom bankene hver for seg for å fylle ut forskjellige lånesøknader når du skal låne penger. Spar 100- og 1000-lapper hver måned etter refinansiering hos Eminentor. Vi sørger for at du får dine første tilbud samme dag som du søker. Benytt deg av Eminentor sin enkle, raske og kvalitetssikrede låneprosess - spar penger, og få bedre råd.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.