Vilkår

  •   Søk lån inntil 500 000,-
  •   Forbrukslån, billån og refinansiering
  •   Søk kredittkort - inntil 150 000,- kredittgrense!
  •   Personlig rådgivning på 02453

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Disse vilkår regulerer din bruk av formidlingstjenestene hos Eminentor AS.

Eminentor.no er en tjeneste som tilbyr deg som privatperson, næringsdrivende eller organisasjon mulighet til å videresende en søknad om finansielle tjenester til flere samarbeidsbanker, finansielle institusjoner og andre samarbeidspartnere samtidig, enten via nettstedet eminentor.no, e-post eller telefon.

eminentor.no kan du få fullstendig informasjon om tjenestene.

I forbindelse med din søknad må du registrere deg som bruker av Eminentors tjenester. Opplysningene du registrerer brukes til å gjennomføre avtalen med deg, og vil derfor bli sendt videre til aktuelle banker, finansielle institusjoner og andre samarbeidspartnere.

Du er inneforstått med at dine personopplysninger ikke vil bli utlevert til andre partner utenfor Eminentor, Eminentors samarbeidsbanker, finansielle institusjoner og andre samarbeidspartnere.

Opplysningene i din søknad kan også bli brukt til ulike markedsføringsformål, for eksempel til å sende deg informasjon eller kontakte deg via telefon, sms og e-post om nye tjenester eller tilbud fra Eminentor produktutvikling og interne analyser. Opplysningene kan også brukes til å sende deg tilbud som Eminentors samarbeidsbanker, finansielle institusjoner og samarbeidspartnere innhenter på dine vegne.

I forbindelse med din søknad på eminentor.no foretar våre samarbeidsbanker en kredittsjekk. Gjenpartsbrev sendes til deg pr post.

Dersom banken har mulighet til dette, vil gjenpartsbrevet sendes elektronisk til deg via e-post eller SMS.

Sikkerhetssertifikat

Eminentor benytter SSL-sertifikat utstedt av GeoTrust Inc. for å kryptere og sikre forbindelsen mellom nettleseren din (browser) og vår server. Det betyr at den informasjonen du fyller ut på vår side skal være sikker og ikke skal kunne fanges opp eller avleses av en tredjepart. Behandling av personopplysninger skjer i overensstemmelse med kravene i Personopplysningsloven.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.