Ofte stilte spørsmål

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
Det er KOSTNADSFRITT og smart å søke om lån via Eminentor! Når du søker om lån her hos oss, sender Eminentor din søknad til flere banker.
Du får svar fra flere banker innen 24 timer. Eminentor følger opp at bankene gir deg sine beste tilbud med lavest mulig rente og vilkår som er skreddersydd akkurat for deg!
Eminentor sine tjenester er GRATIS både for privat- og bedriftskunder. Vi tar betalt fra bankene for å formidle deres tjenester, men det blir IKKE dyrere for deg.
Bankenes tilbud til deg som bruker våre tjenester inneholder IKKE skjulte avgifter for å dekke vår kostnad.
- Søk lån på den måten som passer deg ved å:
1. Fylle ut et elektronisk søknadsskjema på nettsiden
2. Ringe oss og vi hjelper deg med å søke
3. Du kan også be om å bli oppringt til en tid som passer deg
4. Sende en e-post med alle opplysninger til (####### / info@eminentor.no)
5. Chatte med oss

TIPS: Velg den måten som du er komfortabel med.
Merk at de bankene Eminentor samarbeider med trenger din siste selvangivelse og inntektsdokumentasjon (eksempel lønnslipp, ansettelselavtale).
Dette kan du laste opp i skjemaet eller sende direkte til din utvalgte rådgiver i søkeprosessen.
Bankene utfører kvalitetskontroll av søknadsdata før utbetaling, husk derfor å føre opp alle opplysninger om husholdningens inntekt og gjeld korrekt.
For å kunne søke lån via Eminentor så må du være:
20+ år gammel
Ingen betalingsanmerkning
Registrert i folkeregisteret og er norsk statsborger
200 000 + årlig inntekt

TIPS: Sannsynligheten for at din søknad blir godkjent økes dersom du har med en medsøker (samboer/ektefelle). En medsøker kan også bidra til lavere rente på ditt tilbud. Det er også viktig at din inntektsdokumentasjon stemmer overens med de opplysningene som du har registrert i søknadsskjemaet. Vi anbefaler deg å laste opp selvangivelse og inntektsdokumentasjon allerede når du søker.
Du får svar i løpet av 24 timer.
Vi på Eminentor vet at du vil ha svar så fort som mulig - derfor følger vi alltid opp bankene og sørger for at din søknad får prioritert behandling.

TIPS: Når du har registrert en komplett søknad, får du en e-postbekreftelse og en link som gir deg tilgang til Min Side.
På Min Side har du direkte tilgang til din søknad og bankenes tilbud til deg.
I noen tilfeller kan det bare være snakk om 4-5 timer før bankene svarer, men vi råder deg til å vente inntil 24 timer med å velge, da det er svarfristen fra bankene.
Rentenivået er avhengig av bankenes helhetsvurdering av din økonomiske profil (inntekt, gjeld, medsøker osv).
Det kommer an på hvilket forbrukslån du søker om.
Det kreves ingen sikkerhet for blancolån, mens et bil- eller båtlån innebærer at formuegjenstanden pantsettes av banken.
Når du har fullført en søknad får du en e-post som inneholder en link til Min Side, hvor du i nåtid kan se alle dine tilbud og bankenes ulike vilkår og betingelser.

TIPS: Å søke om lån hos Eminentor er uforpliktende inntil du har tatt et valg.
Du kan når som helst avslutte søknaden.
Banktilbud på Eminentor er gyldige i 30 dager.
Dersom du signerer avtalen med hjelp av bankID og all dokumentasjon er innlevert, kan lånet bli betalt til din konto i løpet av 2-3 bankdager.
Har du ikke bankID og må sende inn låneavtalen per brevpost, kan det ta ca.
1-2 uker før du har pengene på kontoen.

TIPS: Ved refinansiering betaler bankene direkte til din(e) eksisterende kreditor(er), og overfører eventuelt restbeløp på din konto.
Refinansiering betyr å ta opp et nytt lån med lavere rente for å samle sammen og betale alle dine smålån/kreditt med høye renter.
Fordelen ved en refinansiering er at du først og fremst får en bedre oversikt over din gjeld, ved å ha færre banker, og om mulig bare en bank å forholde deg til.

TIPS:Refinansiering i korthet handler om en regning, mye lavere rente og bedre forutsigbarhet på økonomien.
Ved refinansiering kan den banken du får lånet innvilget fra betale direkte til kreditorer du er skyldig hos, og overføre eventuelle restbeløp til din konto.
Ja, du kan når som helst betale ned hele eller deler av summen på lånet - kostnadsfritt.
Ja! Du kan ha med medsøker, og det hjelper å få bedre betingelser på lånet fra banken.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.