Sparing

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
For blanke ark

Når alt er tomt på nyåret.

Prisen for et kostnadsredusert liv

Kan prisen man må betale for å leve billig bli for høy?

Bedre råd med gode råd

Noen enkle, eminente råd som kan gi deg bedre råd.

Hvor gammel har du råd til å bli?

Har du tenkt over hvordan du skal finansiere pensjonisttilværelsen? Start sparingen tidlig så slipper du å spare så mye på en gang!

Sparetips for et smartere økonomisk år

Sliter du med å betale regninger og å finne penger for å dekke ditt forbruk? Få tips til hvordan du kan få orden på din privatøkonomi og spare penger i 2018!

Nyttårsforsetter

Har du som nyttårsforsett å spare penger i 2018? Sett opp en sparekonto ved hjelp av Eminentor og kom tidlig i gang med sparingen!

Hvordan kan du få bedre økonomi som student?

Ønsker du en bedre hverdagsøkonomi som student? Spar penger ved hjelp av Eminentor slik at du kan finansiere din studiehverdag.

Kjøpestopp i ett år

Føler du at du bruker masse penger hele tiden, men ikke har noen ting du kan vise frem likevel? Sett opp en sparekonto via Eminentor og innfør en kjøpestopp!

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.