Eminentor

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
Økonomiske søvnproblemer

Tar økonomien nattesøvnen fra deg? Her er noen råd som kan hjelpe deg.

Blir det dyrere for meg å bruke Eminentor?

oversikt over økonomien og hva du kan låne

Låne penger til å kjøpe bitcoin

Bitcoin er en revolusjonerende ny digital valuta hvis formål er betaling og sparing. Bitcoin har under de få årene den har eksistert hatt forbløffende verdiøkninger. Søker du et lån uten sikkerhet til å investere i bitcoin kan det bli en god avkastning på din investering.

Kundeerklæring: Viktigst å låne penger til lavest rente

Kundeundersøkelsen viser hvorfor kunder foretrekker å låne penger fra en bank, og hvorfor man velger bort andre banker. Av de spurte var det hele 86% som mente at de valgte sitt nye lån med utgangspunktet i at banken hadde lavest rente og terminbeløp.

Hva er forskjellen på kontokreditt og kreditten i et kredittkort?

Hvis du trenger litt ekstra penger i løpet av måneden, vet du kanskje at det finnes flere muligheter. En av dem er kontokreditt, en annen er kredittkort. De to kan virke ganske like, men det er allikevel noen forskjeller du skal være oppmerksom på.

Kontokreditt vs. forbrukslån - hva bør man velge?

Forbrukslån og kontokreditt er to former for usikrede lån som har endel likhetstrekk, men de er samtidig veldig forskjellige både i vilkår og i hva man kan bruke dem til.

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.